yumeko Kilopat Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 421 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2017 #1 Benim bilgisayarıma ne oldu bilmiyorum ama bilgisayarı her açtığımda bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı Pagefile nonpaged hatasını alıyorum. Tekrar %100 olunca bilgisayarı kapatıp yeniden açıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2017
Benim bilgisayarıma ne oldu bilmiyorum ama bilgisayarı her açtığımda bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı Pagefile nonpaged hatasını alıyorum. Tekrar %100 olunca bilgisayarı kapatıp yeniden açıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim ?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.095 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2017 #2 Hiç açılmıyor mu sistem ? Bir görsel paylaşın. Artı 0 Eksi
Wolufu Hectopat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2017 #3 Bende de vardı ve formatla çözüm buldum. Girişte mavi ekran gelip dosyaları yüklüyordu. Artı 0 Eksi
KS KS yumeko Kilopat Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 421 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2017 #4 Wolufu dedi: Bende de vardı ve formatla çözüm buldum. Girişte mavi ekran gelip dosyaları yüklüyordu. Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben format attırmak istemiyorum. Format attırdıktan sonra ilk zamankine göre performansı düşüyor. Bunun başka bir çözümü yok mu ? claus dedi: Hiç açılmıyor mu sistem ? Bir görsel paylaşın. Genişletmek için tıkla... Açılıyor. İlk açtığımda bir sorunla karşılaştı deyip %100 olduktan sonra kapatıyorum ve yeniden açıyorum. Bu sefer açılıyor. Artı 0 Eksi
Wolufu dedi: Bende de vardı ve formatla çözüm buldum. Girişte mavi ekran gelip dosyaları yüklüyordu. Genişletmek için tıkla... Açıkçası ben format attırmak istemiyorum. Format attırdıktan sonra ilk zamankine göre performansı düşüyor. Bunun başka bir çözümü yok mu ? claus dedi: Hiç açılmıyor mu sistem ? Bir görsel paylaşın. Genişletmek için tıkla... Açılıyor. İlk açtığımda bir sorunla karşılaştı deyip %100 olduktan sonra kapatıyorum ve yeniden açıyorum. Bu sefer açılıyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.095 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2017 #5 C:Windows:Minidump içindeki dosyaları paylaşın. Artı 0 Eksi
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 6 Ekim 2017 #6 Windows Update'i kontrol et. Disk tam dolu ise biraz yer açman gerekli. Pagefile'i manuel olarak devre dışı bırakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Windows Update'i kontrol et. Disk tam dolu ise biraz yer açman gerekli. Pagefile'i manuel olarak devre dışı bırakabilirsiniz.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.955 Çözümler 86 6 Ekim 2017 #7 Format sonrası performans düşmesi senin gerekli driverları kurmamandan kaynaklanıyor. Formatlayıp driverları kurmanı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Format sonrası performans düşmesi senin gerekli driverları kurmamandan kaynaklanıyor. Formatlayıp driverları kurmanı tavsiye ederim.
KS KS yumeko Kilopat Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 421 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2017 #8 claus dedi: C:Windows:Minidump içindeki dosyaları paylaşın. Genişletmek için tıkla... Minidump dosyasını açtım. Ondan sonra ne yapmam gerekiyor? Artı 0 Eksi
claus dedi: C:Windows:Minidump içindeki dosyaları paylaşın. Genişletmek için tıkla... Minidump dosyasını açtım. Ondan sonra ne yapmam gerekiyor?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.095 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2017 #9 Size açın diyen oldu mu ? Dosyaları paylaşın. Artı 0 Eksi
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 8 Ekim 2017 #10 @yumeko , dosyaları paylaşın dediğimizde ne anlıyorsunuz..? Resim değil klasörün kendisini bir bulut sunucusuna yükleyin ve bizle paylaşın. Artı 0 Eksi
@yumeko , dosyaları paylaşın dediğimizde ne anlıyorsunuz..? Resim değil klasörün kendisini bir bulut sunucusuna yükleyin ve bizle paylaşın.