Bilgisayarınız düzgün başlatılmadı hatası

Heisenberke

Hectopat
Bilgisayara Windows 10 kurduktan sonra ekran kartı ile chipset driverını kurup yeniden başlattım ama bilgisayar başlamadı. Onarımlar deneniyor dedi ve bu ekran geldi. Ne yapmalıyım?

160184992308790196794048857438.jpg

Gelişmiş Seçeneklerden güvenli moda girin ve minidump dosyalarınızı paylaşın.

Bu sorun.

Gelişmiş seçeneklerden güvenli moda girin ve minidump dosyalarınızı paylaşın.

Güvenli moda giremiyorum yine aynı hatatı alıyorum.
Bu sorun.

Güvenli moda giremiyorum yine aynı hatatı alıyorum.

Bundan 1-2 saat önce de bu hata oldu bilgisayarı sıfırlayıp tekrar girdim açıldı ama bu sefer yine güncellemeleri ve driverları kurunca bu ekran geliyor.

Ekranda çıkan kod neydi? Güvenli moda geçmeyi tekrar dene.

Srtrail.txt yazıyor sadece herhangi bir kod yok. Güvenli moda girmeyi denedim fakat yine aynı hatayla karşılaşıyorum.
Ekranda çıkan kod neydi? Güvenli moda geçmeyi tekrar dene.

Bu hata yeniden başlatma esnasında otomatik bir şekilde BIOS'a girmesinden kaynaklanıyor olabilir mi çünkü açılış esnasında direkt Gigabyte'ın BIOS'una giriyor o ekrandan çıkış yaptıktan sonra bu hatayı alıyorum.

Son düzenleme:
Güvenli Mod'da açmayı deneyiniz: 1. Bilgisayarınızı, klavyenizde bulunan “Shift” tuşuna basarak yeniden başlatınız. 2. Açılan menüde bulunan “Sorun Gider” seçeneğine tıklayınız. 3. Sonraki menüde “Gelişmiş Seçenekler” seçeneğine tıklayınız. 4. Yeni açılan menüde “Başlangıç Ayarları” seçeneğini tıklayınız ve “Yeniden Başlat” butonuna basınız. 5. Son olarak karşınıza çıkan ekranda 9 adet seçenek olacaktır. Açılan ekranda F4 tuşuna basınız. Bu işlemler gerçekleştirildiğinde bilgisayarınız Güvenli Mod’da başlayacaktır. Burada da sorun devam ederse, Sistem Geri Yükleme noktası oluşturup, sisteminizi hata almadığınız bir tarihe geri yükleyerek kurtarmış olursunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı