Hayır, öyle bir amacım yok. Anlaşılan biraz fazla alıngansınız.Sanırım amacın birilerinini aşağılamak. İnsanları küçümseyerek seviyeni bizlere göstermiş oldun.![]()
Hayır, öyle bir amacım yok. Anlaşılan biraz fazla alıngansınız.Sanırım amacın birilerinini aşağılamak. İnsanları küçümseyerek seviyeni bizlere göstermiş oldun.![]()
Alıngan değilim böyle şeyleri takmam lazım zaten. Ama diğer arkadaşlar alınabilir buna göre hareket etmeniz gerektiğini düşünüyorum.Hayır, öyle bir amacım yok. Anlaşılan biraz fazla alıngansınız.
Nickini bi kağıda yazıp sisteminle fotoğraf atsana? Yalan söylediğine eminim ama ispat edemem.Hayır. Sadece çok yüksek hatta hayal denebilecek bir sisteme sahibim. 4K ultradan aşağısını bünyem kaldırmıyor.
Hayır adım viperx
Yok benim sadece ekran kartı bile sizin bütün sistemleri ezer geçer, hatta paspas eder. O yüzden sadece ekran kartını yazdım.![]()
Hadwiger hocamla benim acil sistem toplamamız lazım. Neredeyse hergün bu konu hakkında konuşuyoruz.Hocam ben sizin bilgisayarı iyi sanıyordum eğer ciddi iseniz umarım istediğiniz sistemi toplayabilirsiniz.![]()
Hadwiger hocamla benim acil sistem toplamamız lazım. Neredeyse her gün bu konu hakkında konuşuyoruz.![]()
Hayalim olan sistem gözümde gün geçtikçe küçülüyor.Vallahi hocam size kolay gelsinmi geçmis olsunmu diyeyim bilemedim ekran kartı konusunda büyük sıkıntı var RX 500 serisi bile 2000 bandında 2. elde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.