1) 2010 yılıydı sanırım ilk laptopuma ilk virüs bulaşmıştı o zaman evde internet yoktu ben de internet cafeden flash bellekle oyunlar yüklemiştim sanırım o zaman bulaşmıştı.
2) 2012'de knight online oynuyordum biri bilgisayarıma girip not defteri açtı ne yapıyon la yazdı
hemen elimle kamerayı kapattım sonra oyundan dc yedim tekrar giremedim exe'yi silmişler tekrar indir yükle derken girdiğimde charın üstünde bir şey bırakmamışlardı 
Dipnot: Bu olaydan sonra ne zaman format atsam her şeyden önce ilk işim Avira yüklemek oldu.
3) 2 yıl önce de cracklı bir oyun indirmiştim Mafia II idi sanırım. Güvendiğim, yıllardır kullandığım bir siteden nasıl olduysa o oyundan virüs bulaştı saçmasapan isimli klasörler kapladı her tarafı ben sildikçe daha çok yayılıyordu
Avira'ya "izin ver" dediğime pişman olmuştum izin vereceksem neden antivirüs kullanıyorum ki 
2) 2012'de knight online oynuyordum biri bilgisayarıma girip not defteri açtı ne yapıyon la yazdı
Dipnot: Bu olaydan sonra ne zaman format atsam her şeyden önce ilk işim Avira yüklemek oldu.
3) 2 yıl önce de cracklı bir oyun indirmiştim Mafia II idi sanırım. Güvendiğim, yıllardır kullandığım bir siteden nasıl olduysa o oyundan virüs bulaştı saçmasapan isimli klasörler kapladı her tarafı ben sildikçe daha çok yayılıyordu