Bilgisayarınıza hiç virüs bulaştırdınız mı?

1) 2010 yılıydı sanırım ilk laptopuma ilk virüs bulaşmıştı o zaman evde internet yoktu ben de internet cafeden flash bellekle oyunlar yüklemiştim sanırım o zaman bulaşmıştı.

2) 2012'de knight online oynuyordum biri bilgisayarıma girip not defteri açtı ne yapıyon la yazdı :D hemen elimle kamerayı kapattım sonra oyundan dc yedim tekrar giremedim exe'yi silmişler tekrar indir yükle derken girdiğimde charın üstünde bir şey bırakmamışlardı :)

Dipnot: Bu olaydan sonra ne zaman format atsam her şeyden önce ilk işim Avira yüklemek oldu.

3) 2 yıl önce de cracklı bir oyun indirmiştim Mafia II idi sanırım. Güvendiğim, yıllardır kullandığım bir siteden nasıl olduysa o oyundan virüs bulaştı saçmasapan isimli klasörler kapladı her tarafı ben sildikçe daha çok yayılıyordu :D Avira'ya "izin ver" dediğime pişman olmuştum izin vereceksem neden antivirüs kullanıyorum ki 🤪

Sorum yukarıda. Ben kendi bilgisayarıma bulaştırmadım ama 5 sene önce başka bir bilgisayara bulaştırmıştım.

Çocukken çok bulaştırırdım nedeni Steam'i bilmemem bütün oyunlar ücretsiz sanmam şimdi yılda Max 1 kere bulaşırsa bulaşıyor dün format attım mesela ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı