Bilgisayarınızdan maksimum performans alın

Yüksek performans veya nihai güç yaptığınızda işlemciniz boşta olsa bile Boost frekansında çalışır. Gereksiz bir işlem dengelide kullanmanızı öneririm.
Ne kadar öyle olsa da bilgisayarın hantallığını üzerinden alıyor. Gereksiz demek biraz abartı olur.

Ben kullanıyorum gönül rahatlıhıyla kullanabilirsiniz.

Hocam ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum güvenlik açısından bir sorunla karşılaşmadım.

Modlanmış Windows zararları

Uğraştığınıza değmez bence. Gereksiz ayarlar var. Arındırılmış windows yükleyin yeter. Temelde içinde olmayan şeyler oldu mu daha rahat çalışır. Bunlar core 2 duo a windows 10 çalıştırmaya çalışanlara yarar belki. Siz yazdıysanız emeğinize sağlık düzenlemesi güzel olmuş.

Windows 10 un en kötü yanı çok disk hareketi yapmasıdır ve hard disk kullanan tüm sistemlerde çok ağır çalışmasıdır. Gidip bir SSD alın, her türlü bunlardan 20 kat daha yüksek performans alırsınız

i3 550 3.2GHz, R7 240, 8 GB RAM sistemim.

Tüm işlemleri yaptım, Windows 10 Pro yuklemıstım. Chrome'u acamadı ıkı saat kastı, geri W7'ye döndüm xD.

Tüm işlemleri yaptım, Windows 10 Pro yuklemıstım. Chrome'u acamadı ıkı saat kastı, geri W7'ye döndüm xD.
2016 LTSB sürümünü kullanabilirsin. Hem daha az kasar hem ram kullanımı azalır.

Tüm işlemleri yaptım, Windows 10 Pro yüklemiştim. Chrome'u açamadı iki saat kastı, geri W7'ye döndüm xd.

Hocam benim arkadaşım i3+4GB RAM ile Chrome rahatça kullanıyor.

Herkes şu Nihai Performans’ı öneriyor ama azıcık performans artışı için işlemciyi tam yüke sokmuş gibi çalıştırıyorsunuz. Isınma sorunu olupta bilgisayardan anlamayan adam 100 derecelerde oynar artık.

Modlanmış Windows 10 mantıklı
Windows 7'den bile hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…