Bilgisayarınızı Sıfırlarken Bir Hata Oluştu

The Judge

Femtopat
Merhaba
Dell Inspron adlı bir laptopum var (Rahat 10 yıllık).
Windows 10 yüklettik. 1 Sene sıkıntısız kullandık.
Sonra ben sıfırlamak istedim ama her sıfırlamak istediğimde karşıma şuna benzer bir hata çıkıyor:
''Bilgisayarınızı Sıfırlarken Bir Hata Oluştu''
Yani laptopu sorunsuz bir şekilde sıfırlayabilecek (bilgileri yedeklemesine gerek yok.) bir program var mı bildiğiniz?
Bir de bir sorun daha var:
Bu Sorunlarla karşılaşınca Windows'a devam et diye bir tuş vardı, ona bastım ve PC PIN girme ekranında takıldı.
Ne mouse çıkıyor ekranda nede bastığım tuşlara tepki veriyor :(
Lütfen Yardım Edin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi hangi aşamada yardım lazım? Öyle tahmin ediyorum ki şu anda sisteme giriş bile yapamıyorsunuz.

10 yıllık bir cihazın ömrünü doldurmuş olduğunu belirteyim, size kimse söylememiştir belki.

Sıfırlama hata veriyorsa bu, cihazın sabit diskinde hata olabileceği anlamına gelir. Diski söküp bir masaüstü PC'de HD Tune ile sağlığına bakabilirsiniz.

Mevcut durumda ise cihazı güç tuşundan kapatın. Birden çok kapatma sonrası kurtarma mneüsü gelecek. Burada Gelişmiş Seçenekler'e girin ve Güvenli Mod'da açın cihazı. Güvenli Mod'da açılırsa ekran kartı sürücüsünü silin.

Açılmaz ise diskin bozulmuş olması olası. SSD alabilirsiniz.

Şimdi hangi aşamada yardım lazım? Öyle tahmin ediyorum ki şu anda sisteme giriş bile yapamıyorsunuz.

10 yıllık bir cihazın ömrünü doldurmuş olduğunu belirteyim, size kimse söylememiştir belki.

Sıfırlama hata veriyorsa bu, cihazın sabit diskinde hata olabileceği anlamına gelir. Diski söküp bir masaüstü PC'de HD Tune ile sağlığına bakabilirsiniz.

Mevcut durumda ise cihazı güç tuşundan kapatın. Birden çok kapatma sonrası kurtarma mneüsü gelecek. Burada gelişmiş seçenekler'e girin ve güvenli Mod'da açın cihazı. Güvenli Mod'da açılırsa ekran kartı sürücüsünü silin.

Açılmaz ise diskin bozulmuş olması olası. SSD alabilirsiniz.

Benim diskim ölmüş Allah izin verirse yarın "SSD" alacağım. Bilgisayar açılmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı