Klavyenin tüm tuşlarını söküyorum. Sonra temizliyorum. Diğer bileşenleri temizlemiyorum. Zaten temiz kullanıyorum. Sadece mousepadi banyoda duvara yapıştırarak yıkıyorum. Bu kadar.
Mousepadimi bende banyoya yapıştırıp ılık suyla ıslatıp deterjanla ufak masaj yapar gibi yaptıktan sonra duruluyorum. Benim asıl merak ettiğim ekranlarınızı nasıl temizlediğiniz. Mikrofiber bez iyi midir?Kasayı monitoru mikrofiber bezle temizliyorum kılavyeyı ters cvırıp salladıktan sonra aletiyle temizliyorum mousepadıde ıslatıp duvara yapıstırıyorum yalnız cok sıcak ya da soguk su kullanma.
Evet çok ıslak olunca iz bırakıyor ekranın üzerinde. Boya fırçasını da laptopun fanlarının orayı temizlerken kullanıyorum.Toz bezini ıslatıp suyunu sıkarak sırasıyla monitörü (monitörü böyle temizlemenizi önermiyorum) fareyi ve klavyenin tuşların üstünü temizliyorum, boya fırçası ile de tuşların arasındaki tozları alıyorum farenin sensörünü kulak cubuğu ile hohlayıp temizliyorum.
Mousepadimi bende banyoya yapıştırıp ılık suyla ıslatıp deterjanla ufak masaj yapar gibi yaptıktan sonra duruluyorum. Benim asıl merak ettiğim ekranlarınızı nasıl temizlediğiniz. Mikrofiber bez iyi midir?
Evet çok ıslak olunca iz bırakıyor ekranın üzerinde. Boya fırçasını da laptopun fanlarının orayı temizlerken kullanıyorum.
Ekranımı genelde Allah'a emanet bir şekilde siliyorum. Casper 900w gibi bir monitör kullandığımdan dolayı nasıl temizlediğime dikkat etmiyorum. Yakında değiştireceğim şu monitörü. O zaman dikkatli temizlerim.Mousepadimi bende banyoya yapıştırıp ılık suyla ıslatıp deterjanla ufak masaj yapar gibi yaptıktan sonra duruluyorum. Benim asıl merak ettiğim ekranlarınızı nasıl temizlediğiniz. Mikrofiber bez iyi midir?
Nasıl kirlenmiyor hocam? Benim dahili klavyeyi 2 hafta silmeyeyim, toz cennetine dönüşüyor.Temizlemiyorum
Şaka maka cidden temizlemiyorum, laptop kullandığım için çok kirlenmiyor sistem, sadece arada ekranı siliyorum ıslak mendil ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.