Rehber Bilgisayarınızın kullanım değerlerini ve sıcaklıklarını Android cihazınızda görüntüleyin

Başarmışsın hocam. Hayırlı olsun. Emeğine sağlık.

Teamviwer sayesinde iPad'inizin CPU GPU RAM kullanımını görebilirsiniz. Sadece bilgisayardan iPad'inizi bilgisayardan kontrol etmeniz yeterli.

Teamviwer sayesinde iPad'inizin CPU GPU RAM kullanımını görebilirsiniz. Sadece bilgisayardan iPad'inizi bilgisayardan kontrol etmeniz yeterli.
Hocam o çok stabil değil ve asıl amacı bilgisayarı uzaktan kontrol etmek. Bu uygulamada arayüzünü dilediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz ve detay konusunda sınır tanımıyor.
TW bence OSD için güzel bir görüntü oluşturmaz.
Kullanılmayan tableti vb. kasa önüne bantlarsak(arkadan) çok güzel durabilir. Yararlı.
Hocam, siz program yazmaktan anlarsınız acaba bu uygulamayı kablosuz yerine kablo bağlantılı yapabilir miyiz benim bulunduğum oda ile modem arasında 6 adet duvar varda. :/

Hocam o ne öyle malikanede mi oturuyorsunuz?

Açıkçası mobilden pek anlamam. PC için MSI AfterBurner kopyası yap de yaparım ama beni mobile sokmayın hocam .

Hocam o ne öyle malikanede mi oturuyorsunuz?
Keşke...
Yok hocam 4+1 ancak odalar sırayla dizilmiş modem oturma odasında benim odam ise en uç noktaya yakın noktada. :/
@jax teller fanboyu

RivaTuner kurup denedim başarılı.
@Rambo Okan Güler bu arada NZXT kimmiş küçücük LCD ekranı koymuşlar gif koyulabiliyor diye ben video açıyorum. xd
@Ali Güngör 'e selamlar.

Gif koyulmuyor da dedirtmem.

@Rambo Okan Güler @Hamza Ensar Sağlam bence sizde elinizdeki cihazları değerlendirin, bu arada tableti her seferinde camı açıp kontrol etmiyorum kontrol etmek için "SCRCPY" kullanıyorum bilgisayardan istediğim gibi.
@Enes3078 hocam, sizce bu uygulama kablosuz bağlantı yerine kablolu bağlantı olarak özelleştirilebilir mi basit bir şey istiyorum aslında.

Dosya Ekleri

• 1615219592144.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 35
  • 1615219627740.png
    163,4 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…