Öncelikle bu seriye benimle başlamayı uygun gördüğünüz için onore ettiniz beni
Çok uzun yazmışım bu arada, haklarınızı helal ediniz.
Şuan üniversitenin
son yıllarını okuyorum, dikey geçiş ile son 2 yılı açıktan devam ediyorum. Açıkçası yazılım ve donanım ile bu kadar alakalıyken, arkadaş çevremde de bilgisayar ve bisiklet ile anılıyorken; Boğaziçi Bilgisayar Mühendisliği gibi bir bölümden mezun olmayı çok isterdim. Ama sınavlarda iyi bir üniversitenin mühendislik bölümünü kazanamadım, ama bu durum gram umurumda da değil
Yazılım alanında proje bazlı işlerde çalışıyorum, kimisi parayı eksik veriyor malına el koyuyorum kiminin yazılımını uzaktan çalışmaz hale getiriyorum
Kimi ile de sorunsuz iş yürütüyorum.
İçerisinde bulunduğum dönemler tam olarak; iş hayatına ufaktan atılacağım dönemler. İş hayatında beni neler bekliyor hiç bilmiyorum
Ama benim gibi insanlar da problem yaşayacaksa bu ülkenin turşusunun çıkmış olduğuna inanırım.
Asıl kritik konu olan evlilik sorusuna gelirsek
2,5 yıldır birlikte olduğum bir kız arkadaşım var. Lise yıllarında platonik bir aşık olarak konular açıp, az rezil etmedim kendimi
Ama hayat arkadaşımı bulduğumdan eminim, ilginç şekilde
aramızdan su sızmıyor. Tabi 27'li yaşlarda evleneceğimizi düşünürsek
5 yıl daha var önümüzde Bu 5 yıl içerisinde yazılım - donanım alanında
işimi ilerletip güzel yerlere gelmeyi hedefliyorum.
Çok şükür halimiz vaktimiz fena değil, ev sahibi olma imkanımız mevcut. Evlilik sırasında aşırı gereksiz gösteriş ve harcamadan kaçınırsak güzel bir evliliğin temelini atmış oluruz diye düşünüyorum. Zaten benim gibi bir insanı herkes ömür boyu çekemez
Çok eğlenceli bir insan olmamın yanında bazı huysuzluklarım da yok değildir
Evlilik konusunda sizlerden elbette çok güzel öneriler bekliyorum; özellikle bu konu içerisinde.
Kısaca özetlemek gerekirse; insanlarla iyi geçinmek isteyen - ileride evine ekmek getirmek isteyen - ülkeye ve çevresine fayda sağlamak isteyen bir insanım. Balık burcu olduğumdan mıdır bilmem ancak kendini pek umursamayan bir insanım. Daha çok sorumlu olduğum insanlar için yaşayan bir yapım var.
İleride eşimin ve çocuğumun refahı çok önemli bu yüzden benim için
Seni seviyor muyum sorusuna gelirsek; yürekten cevap veriyorum ki "Evet"
Hatta kız arkadaşım da forumu takip ederken sizin nickinizi görüp bana söylemişti. Neşeli Enginar ile alakalı espriler mutlaka oluyor forumdan konu açılırken
Sizi daha çok "Halkçı" bir kişiliğe sahip olduğunuzu düşündüğüm için seviyorum. Benim "Halkçılık" duygularım çok kabarık şu sıralar. Halktan hissettiğim herkesi çok severim ben.