BilgisayarKurdu ile Soru Cevap

Eski konuları hortlatmaktan ceza yemiştim, bu arkadaşa ceza yok sanırım?
Güncel durum hakkında merak ettiği için soru sormuş neden ceza alsın ki bunun için. Ek olarak birinin ceza yemesinin sana bir faydası dokunmaz Kendini savunman kafidir bence.

Arka Sokakların gidişatı hakkında ne düşünüyorsun?
Arka Sokaklar dünya yörüngesi veya Marmaray gibi aynı rotada dönüp duran bir dizi. Hiçbir zaman senaryosu için izlenecek bir dizi olmamış ve olmayacaktır.
Yalnızca bazı insanlar duygusaldır, diziler ve karakterler ile duygusal bağ kurarlar aralarında. Bizde de öyle bir bağ oluştu aynı Technopat'da olduğu gibi. Bu sebeple karakterler hep aynı yalnızca yaşlanıyoruz hepsi bu Sorun için teşekkürler.

Ne demek hocam. Rıza Soyluyu Barondan ötürü sevmiştim, Hüsnü Çobanı Light Selamiden ötürü.

@BilgisayarKurdu bu üyeliğim eski olmasa da eskiden beri forumda gezerim, bakarım ve sizi çoğu zaman bir konunun altına yorum yapmış, çözüm üretmiş görürüm. Sizin de anlattığınıza göre siz kendi kendinizi yetiştirmişsiniz. Donanımlı bir abimizsiniz madem konu hortlamış bende bir şeyler danışmak isterim. Ben hazırlığı bitirmiş 1. sınıf bilgisayar mühendisliğine başlayacağım ve bana verilen eğitimle bir şeyler olmayacağını biliyorum sonuçta belli başlı okullar var bunun için ve bu kadar işsiz mezun varken aradan sıyrılmam gerek, kendime bir şeyler katmam gerek. Bana ne önerebilirsiniz?
Muhtemelen bu soruyu çok duymuşsunuzdur ama teşekkür ederim şimdiden

Bugün izindeyim, sana ufak bir vakit ayırıp tecrübelerimi paylaşmaktan elbette zevk duyarım Sırayla aktaracağım.

Bugün izindeyim, sana ufak bir vakit ayırıp tecrübelerimi paylaşmaktan elbette zevk duyarım sırayla aktaracağım.

Bu yazdıklarınız ben ve benim gibiler için altın değerinde inanın sizin gibi bilgiyi kendisine saklamayan, dağıtmaya çalışan, insanlar kendini geliştirsin, ülkeyi ileriye götürsün diyen insanları gördükçe mutlu oluyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…