Peki nasıl yapacağım kendi aralarında hiç bir yerde bulamıyorum.Yapabilirsin. Eğer istersen ucuza bir tane kasa alıp onu sunucu olarak kullanıp sistemleri ana bir cihaza da bağlayabilirsin. Ya da direkt kendi aralarında bağlantı kurabilirsin. Zaten aynı internette olduğundan dolayı paylaşılan klasörler kısmını seninle aynı interneti kullanan PC'ler alabiliyor.
Bu seçenekler mevcut.Buradan yapabilirsiniz hocam çok zor değil.
Ya da modemde USB girişi varsa oraya USB takıp tüm PC'lerden görebilirsin.
Sanırım otomatik.Güvenlik duvarından IPv4 ve IPv6 gelen-giden ayarları açıksa birbirleri arasında dosya paylaşımı yapabilirsiniz. Fakat TCP/IPv4 ayarlarından otomatik IP almak yerine kendiniz her bilgisayara bir düzene göre IP verirseniz (örneğin bir bilgisayara '192.168.1.5' diğerine '192.168.1.6') daha iyi olur. Bunlardan sonra birbirleri arasında bağlatı olup olmadığını da CMD üzerinden ping atarak kontrol edebilirsiniz.
Eski bir konu olmasına rağmen aşağıdaki konudan yardım alabilirsiniz. Direkt dosya paylaşımı üzerinde cevap verilmiş.Bana bağlantıyı nasıl yapacağımı söyleyebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.