Bilgisayarlar ne kadar eder?

RobertPattinson

Centipat
Daha fazla  
Selamlar elimde 2 adet bilgisayar mevcut bazı özelliklerini bilmiyorum. Fiyatlarının ne kadar olduğu konusunda yardımcı olabilir misiniz?

İlk bilgisayar:
Casper Masaüstü

İşlemci: Intel Core i5 (12. nesil)
Bellek: (RAM): 16 GB
Depolama: 1 TB NVMe SSD
Ekran Kartı: AMD Radeon RX 570 veya RX 580
ekran kartlarını tam bilmiyorum.

ikinci bilgisayar:
LG Masaüstü Toplama bilgisayar

İşlemci: Intel Core i7
Bellek: (RAM): 16 GB
Depolama:
1 TB NVMe SSD (E2 SST olabilir)
1 TB HDD (ekstra)
Ekran Kartı: NVIDIA RTX 3050 veya RTX 4050
bununda ekran kartı belli değil.

Bana ortalama bir fiyat vermeniz yeterli; tam fiyat olmasına gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, aslında ne söylesek yalan olur bence. 2. el bilgisayar satışı yaparken öncelikle parçalarının kaç yıllık ve ne kadar iyi durumda olduğunun önemi var, SSD HDD sağlıklı mı? Ekran kartında mining yapıldı mı? Yapılmadıysa nasıl kullanıldı gibi gibi, detaylı alacak birisi bunlara göre sorar, ama sen uğraşmadan satmak istiyorum dersen, her parçanın 2. el fiyatına bakarsın sonra tüm parayı toplayıp ona göre ortalama bir fiyat biçersin kasaya. Öbür türlü herkes canının istediği rakamı söyler sana.

Selam, aslında ne söylesek yalan olur bence. 2. el bilgisayar satışı yaparken öncelikle parçalarının kaç yıllık ve ne kadar iyi durumda olduğunun önemi var, SSD HDD sağlıklı mı? Ekran kartında mining yapıldı mı? Yapılmadıysa nasıl kullanıldı gibi gibi, detaylı alacak birisi bunlara göre sorar, ama sen uğraşmadan satmak istiyorum dersen, her parçanın 2. el fiyatına bakarsın sonra tüm parayı toplayıp ona göre ortalama bir fiyat biçersin kasaya. Öbür türlü herkes canının istediği rakamı söyler sana.
teşekkürler hocam, dediğiniz gibi 2. el fiyatlarından değerlendirsem daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı