Bilgisayarsiz Android 8.1'e root atma

birovilsitar

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba J7 Prime g-610F kullanıyorum ve buna bilgisayar olmadan root atmanın bir yolu var mıdır? Telefon yurt içi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba J7 Prime g-610F kullanıyorum ve buna bilgisayar olmadan root atmanın bir yolu var mıdır? Telefon yurt içi.

King root kingo root gibi yazılımları deneyebilirsin ama sonuca ulaşabilme ihtimalin düşük en iyisi alacaksın USB kablo gidiceksin internet kafeye garanti olsun diyorsan telefoncuya gitmen lazım o zamanda kafadan 500 TL'yi cikarman lazim.

Artı -1 Eksi
King root kingo root gibi yazılımları deneyebilirsin ama sonuca ulaşabilme ihtimalin düşük en iyisi alacaksın USB kablo gidiceksin internet kafeye garanti olsun diyorsan telefoncuya gitmen lazım o zamanda kafadan 500 TL'yi cikarman lazim.
Pardon yanlış yazmışım laptopum var fakat daha önceden denediğimde telefon brick olmuştu ve 400 tl çöpe gitmişti bu yüzden daha uğraşmak istemiyorum bilgisayarda

Pardon yanlış yazmışım laptopum var fakat daha önceden denediğimde telefon brick olmuştu ve 400 TL çöpe gitmişti bu yüzden daha uğraşmak istemiyorum bilgisayarda.

Aslında hiç riski yok hata yapsan bile stock ROM'u flashlarsan Odin'den cihaz yeniden açılır. TWRP kur. Magisk flashla bu kadar. Bu arada rootu ne için kullanmak istiyorsun.

Telefona TWRP atıp ordan root atabilirsin.
Denedim çok kez bu dediklerinizi fakat twrp açılmadı twrp modeye giremedim

Aslında hiç riski yok hata yapsan bile stock ROM'u flashlarsan Odin'den cihaz yeniden açılır. TWRP kur. Magisk flashla bu kadar. Bu arada rootu ne için kullanmak istiyorsun.
Evet iste biraz beceriksizim o sıkıntı boşverin rootsuz da olur hepinize tesekkurler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı