Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ekim 2022 #31 HXPE dedi: Tanıdık olsa zaten yaptırırım hemen ama yok. Yalnız yaşayan bir bireyim. Genişletmek için tıkla... Öğrenci iseniz bilgisayar odası varsa hocanızdan izin alıp kurabilirsiniz. HXPE dedi: Çünkü enayi arıyorlar ve virüs garantili Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam.
HXPE dedi: Tanıdık olsa zaten yaptırırım hemen ama yok. Yalnız yaşayan bir bireyim. Genişletmek için tıkla... Öğrenci iseniz bilgisayar odası varsa hocanızdan izin alıp kurabilirsiniz. HXPE dedi: Çünkü enayi arıyorlar ve virüs garantili Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam.
HXPE Zeptopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 31 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #32 363652 dedi: Ne anlamda hocam? Genişletmek için tıkla... KingRoot'la atacak kadar ilerizekalı değilim ki hocam. Bi veletken yapmıştım o hatayı. Kendimi Uzman Bilgisayar Mühendisi zannediyordumda.
363652 dedi: Ne anlamda hocam? Genişletmek için tıkla... KingRoot'la atacak kadar ilerizekalı değilim ki hocam. Bi veletken yapmıştım o hatayı. Kendimi Uzman Bilgisayar Mühendisi zannediyordumda.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ekim 2022 #33 HXPE dedi: Kingroot'la atacak kadar ilerizekalı değilim ki hocam. Bir veletken yapmıştım o hatayı. Kendimi uzman bilgisayar mühendisi zannediyordumda. Genişletmek için tıkla... iyiymiş bu.
HXPE dedi: Kingroot'la atacak kadar ilerizekalı değilim ki hocam. Bir veletken yapmıştım o hatayı. Kendimi uzman bilgisayar mühendisi zannediyordumda. Genişletmek için tıkla... iyiymiş bu.
HXPE Zeptopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 31 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #34 HXPE dedi: KingRoot'la atacak kadar ilerizekalı değilim ki hocam. Bi veletken yapmıştım o hatayı. Kendimi Uzman Bilgisayar Mühendisi zannediyordumda. Genişletmek için tıkla... Hatta kendime "hacker umut" diye bir lakapta bulmuştum, çocuk aklı ya.
HXPE dedi: KingRoot'la atacak kadar ilerizekalı değilim ki hocam. Bi veletken yapmıştım o hatayı. Kendimi Uzman Bilgisayar Mühendisi zannediyordumda. Genişletmek için tıkla... Hatta kendime "hacker umut" diye bir lakapta bulmuştum, çocuk aklı ya.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 29 Ekim 2022 #35 HXPE dedi: Kingroot'la atacak kadar ilerizekalı değilim ki hocam. Bir veletken yapmıştım o hatayı. Kendimi uzman bilgisayar mühendisi zannediyordumda. Genişletmek için tıkla... Anladım şimdi, mesajımda sizi kastetmiyordum, üst düzey bilgilere sahip (!) telefoncuları kastetmişim.
HXPE dedi: Kingroot'la atacak kadar ilerizekalı değilim ki hocam. Bir veletken yapmıştım o hatayı. Kendimi uzman bilgisayar mühendisi zannediyordumda. Genişletmek için tıkla... Anladım şimdi, mesajımda sizi kastetmiyordum, üst düzey bilgilere sahip (!) telefoncuları kastetmişim.
HXPE Zeptopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 31 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #36 363652 dedi: Anladım şimdi, mesajımda sizi kastedmiyordum, üst düzey bilgilere sahip (!) telefoncuları kastedmişim. Genişletmek için tıkla... Ha, anladım. Bi an dedim bu hoca bana mı dikleniyor diye?
363652 dedi: Anladım şimdi, mesajımda sizi kastedmiyordum, üst düzey bilgilere sahip (!) telefoncuları kastedmişim. Genişletmek için tıkla... Ha, anladım. Bi an dedim bu hoca bana mı dikleniyor diye?
laptopdakiamdişlemci Centipat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 1.287 Çözümler 5 29 Ekim 2022 #37 Bir bizim telefoncu zeki herhalde. IPhone'a Jailbreak atıp ICloud'u devre dışı bırakmıştı
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.412 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #38 488815 dedi: Malesef atılmıyor eskisi gibi değil. Bilgisayar üzerinden oluşturduğun imaj dosyasını veya indirdiğin dosyaları flashlamak için pc şart. Genişletmek için tıkla... Değil adb (otg) ile yapılabilir
488815 dedi: Malesef atılmıyor eskisi gibi değil. Bilgisayar üzerinden oluşturduğun imaj dosyasını veya indirdiğin dosyaları flashlamak için pc şart. Genişletmek için tıkla... Değil adb (otg) ile yapılabilir