Onu taa 2012 de falan kullanıyorduk güncel cihazlarda işe yaramıyor.Framaroot güvenilir mi peki hocam? Tek tıkla root atıyormuş.
Onu taa 2012 de falan kullanıyorduk güncel cihazlarda işe yaramıyor.Framaroot güvenilir mi peki hocam? Tek tıkla root atıyormuş.
Bir şeyi önermeden önce okuysan keşke. Magisk'in sitesinde anlatılan yöntem'de stock ROM'dan alınan boot imajı düzenleniyor ve bilgisayardan yazdırılıyor.
Kingoroot, kingroot, ıroot gibi programların attığı Root'dan hayır gelmez.
Hem reklam zararlısı bulaştırıyor hem de adam gibi çalışmıyor. Root Magisk ile atılır.
Telefon sürümü One UI 11. Galaxy A10 kullanıyorum. Nasıl bilgisayar olmadan root atabilirim?
Bilgisayar olmadan root atılabildiğini gördüğünüz sayfayı atın bakalım.Bilgisayardan hangi kısımda yazdırıyor fotoğraf atabilir misiniz?
Bilgisayar olmadan magisk üzerinden root atılabiliyorsa mucize olması gerek. YT'de, Google'da 1000 kez araştırdım bir türlü bulamadım.Bilgisayar olmadan root atılabildiğini gördüğünüz sayfayı atın bakalım.
Magisk'in resmi sayfası: GitHub - topjohnwu/Magisk: The Magic Mask for Android
Eki Görüntüle 1557055
Gördüğünüz gibi ADB ve Fastboot tool'Ları kullanılıyor dosyayı yazdırmak için.
Bilgisayar olmadan root atılabildiğini gördüğünüz sayfayı atın bakalım.
Magisk'in resmi sayfası: GitHub - topjohnwu/Magisk: The Magic Mask for Android
Eki Görüntüle 1557055
Gördüğünüz gibi ADB ve Fastboot Tool'ları kullanılıyor dosyayı yazdırmak için.
Bilgisayar olmadan Magisk üzerinden root atılabiliyorsa mucize olması gerek. YT'de, Google'da 1000 kez araştırdım bir türlü bulamadım.
Başka cihazdan TWRP kurup atabilirsiniz.
Sonra bu şekilde root atabilirsiniz.
Pardon hocam yeni gördüm.Daha az önce attım PC siz TWRP kurma ve root atma videosunu.
Dostum attığın kısım Custom Recovery kurulu olan cihazlar için. Custom Recovery de bilgisayardan kurulurKırmızı kısımda isteğe bağlı şekilde yüklemeden bahsediyor.
Daha az önce attım PC'siz TWRP kurma ve root atma videosunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.