Bilgisayrı flash bellek üzerinden başlatma

Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarımı flash bellek üzerinden başlatıp format atmak istiyorum. Fakat anakartın BIOS ayarlarında bunu nasıl yapacağımı bulamadım. Fotoğraflarını paylaştım.

20210317_171531.jpg

20210317_171547.jpg

20210317_171559.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende şu an format atıyorum ama aklımda takılan soru var şimdi ben Windows 10 yüklüyorum USB'ye böyle yukarı almayı biliyorum mesela yukarı aldım format bitti bunu geri aşağıya almam lazımmı aşağıya almazsam restart atınca yine format atmaz mı?

@Sude yokuşyukarı, @yagiz123123 arkadaşın dediği gibi BOOT menüsünden seçmek daha kolay olacaktır.
@hacıWHAT ile KaraGÖZ, gerekmez. Sistem tamamen açıldıktan sonra flash belleği çıkarın ve normal kullanıma başlayın. Diski başa olmanıza gerek yok.
USB-HDD ye tıklayınca böyle kalıyor
Monitör olarak TV kullanıyorsunuz sanırım. Ondan kaynaklı ekranın tamamı görünmüyor. Ama hatırladığım kadarıyla sol altta "press any key to USB boot" gibi birşey yazması gerek. Eğer bekleyip bir şey gelmezse herhangi bir tuşa basmayı deneyin.

Dosya Ekleri

• 16159925557848629916310638794344.jpg
    16159925557848629916310638794344.jpg
    82,5 KB · Görüntüleme: 99
@Sude yokuşyukarı, @yagiz123123 arkadaşın dediği gibi Boot menüsünden seçmek daha kolay olacaktır.
@hacıWHAT ile KaraGÖZ, gerekmez. Sistem tamamen açıldıktan sonra flash belleği çıkarın ve normal kullanıma başlayın. Diski başa olmanıza gerek yok.

Monitör olarak TV kullanıyorsunuz sanırım. Ondan kaynaklı ekranın tamamı görünmüyor. Ama hatırladığım kadarıyla sol altta "press any Key to USB Boot" gibi bir şey yazması gerek. Eğer bekleyip bir şey gelmezse herhangi bir tuşa basmayı deneyin.

Teşekkürler son sorum ben Windows'u kurarken kurduğum USB çıktı kendi kendine geri geldi bu bir problem çıkartır mı ve eğer yanlış bir şey yaparsam bilgisayarım bozulur mu?

F12 tuşuna (boot menüsü) basınca böyle bir ekran geliyor. Flash belleğimin ismi toshiba. Burada gözükmüyor ama. Nereye tıklamalıyım?
Hocam sizin flash belleği görmüyor sanırsam. Ama tam emin değilim.
Teşekkürler son sorum ben Windows'u kurarken kurduğum USB çıktı kendi kendine geri geldi bu bir problem çıkartır mı ve eğer yanlış bir şey yaparsam bilgisayarım bozulur mu?
Kurulum bittiyse sıkıntı olmaz diye biliyorum.
Düzeltme: Böyle bir şey yaşadığımı hatırlamıyorum, bu durumun nasıl sonuçlanacağını da bilmiyorum maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı