Bilgisiyar tamircilerine güvenilir mi?

Elptra203

Hectopat
Merhaba ilk önce kardeşim "a" tuşunu bozduğu için yakın bir zamanda bilgisayarı tuş takımı sipariş edince laptopu götüreceğiz babam deyince. Ama benim duyduğuma göre bilgisayar tamircilerine güven olmazmış, onun yerine en iyisi harici klavye almak mantıklı değil mi? Sizin düşünceniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, 10 yıllık bilgisayarcımdan kazık gibi bir şey yedim. Bence pek güvenilmiyor. Daha küçükken götürürdük be. 😀

Her bilgisayarcı güvenilmez diyemeyiz. Ama yine de sonuçta bilgisayarımızı emanet ediyoruz. İçinden bir şey çalma ihtimalleri var. Önerim tanıdığınız ve daha önceden gittiğiniz bir tamirciye gitmeniz.

Hocam bence hiç gerek yok kendiniz bulabiliyorsanız kılavyeyi kendiniz değiştirin internetten 1 2 video izleseniz yaparsınız tamirciler bazen parca bulamayınca benzer modellerinkini kullanıyor o da problem cıkarabiliyor benim PC'nin jack ı bozuldu servise yolladım ASUS kendi parçasını nasıl bulamaz faklı bir jack takmışlar anakart biraz yukarıda kalıyor USB falan bağlarken orayı zorlamam gerekiyor şimdilik bir şekilde idare ediyorum inş sıkıntı çıkmaz.(belkide bunlar isnisnadır)

Klavyeyi gözünün önünde değiştirebilir. Bir şey olmaz. Götürebilirsin.
Babam orda 2 3 gün kalacak diyor.
Her bilgisayarcı güvenilmez diyemeyiz. Ama yine de sonuçta bilgisayarımızı emanet ediyoruz. İçinden bir şey çalma ihtimalleri var. Önerim tanıdığınız ve daha önceden gittiğiniz bir tamirciye gitmeniz.
Babam o tamirci avukat gibi bir şey demişti

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı