Bilgisiyarımın güç düğmesine bastığımda açılıp kapanıyor

Manaf-Gökhan

Centipat
Bilgisiyarımın güç düğmesine bastığımda bilgisayar açılmadan açılıp kapanıyor. Ben de anakartımda CLR CMOS diye bir tuş var ona basıyorum. Bilgisayar kapanıyor sonra bir daha güç düğmesine basıyorum. Bu sefer bilgisayar çalışıyor ama ekran yok klavye ve mouse a elektrik gelmiyor. Sonra bir daha CLR CMOS tuşuna basıyorum, bir daha güç düğmesine basıyorum açılıyor. Açılınca F1 error American hatası veriyor böyle 2 haftadan beri çözemiyorum. Format attım ondan sonra mı oldu bilmiyorum. Lütfen bana yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapma, güç bağlantısını kesip güç tuşuna art arda basıp statik elektriği aldıktan sonra clear CMOS yapman gerekiyor. Şu an anakarta zarar vermiş olma ihtimalin var.

Bu açılıp kapanma olmadan önce yapmıyordum o nasıl düzelecek onu yapmayınca açılmıyor.

Bilgisayar açılıyor ama ilk açılışta dedigim gibi CMOS tuşuna basmadan Windows gelmiyor bunun çözümü yok mu hep BIOS sıfırlıyorum anakartım ASUS Maximus VI gene.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı