Bilgisyar programcılığı için üniversite önerisi

CopperyFlame909

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
2x16GB Ram
Asus B650 Anakart
RTX 4060
AMD Ryzen 5 7600
Cooler Master Masterliquid ml240l
2TB SSD
1TB HDD
Aorus 750w +Gold PSU
Meslek
Üniversite Öğrencisi
TYT 291 puan ve sıralama 1M. Bu sıralama ile güzel ve kaliteli bir üniversite öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
açık öğretim diyor
Seni üzmek istemem ama YÖK Atlas'a baktım ve pek çok merkezi konumda olan üniversiteleri inceledim. Puanın da sıralaman da çok yetersiz. Muhtemelen hiçbir üniversiteye örgün giremezsin. Sadece eprem bölgesine bakmadım, belki orada şansını deneyebilirsin. Ya da Manisa'nın ucunda, şehire uzak kıyıda köşede olan bir yere şans eseri girebilirsen girersin. Yani bilgisayar programcılığına gerçekten de puanın yetmiyor. Genel olarak 350-400 puan arası alan girmiş ve sıralama 1 milyon olan yer bir iki yer hariç yok, onlar da dediğim gibi kıyıda köşede unutulmuş Yüksekokullar. Oralara gitsen de gitmesen de hiçbir anlamı yok. En azından okulların uzaktan eğitim veren (AÖF) programlarına bakarsın. Ya da başka bir bölüm düşünürsün. Buyur: Bilgisayar Programcılığı Programı Bulunan Tüm Üniversiteler | YÖK Önlisans Atlası

Ya da Manisa'nın ucunda, şehre uzak kıyı da köşede olan bir yere şans eseri girebilirsen girersin.

Manisa'nın kendisi köy gibi zaten bir de şehrin uzağında bırak bilgisayar öğrenmeyi uyum sağlaması bile zor olabilir. O dediğiniz kampüsler lise 5 gibidir. Ya ikinci öğretimlere veya başka bölümlerin ikinci öğretimine baksın oralar tutar ya da AÖF.

Manisa'nın kendisi köy gibi zaten bir de şehrin uzağında bırak bilgisayar öğrenmeyi uyum sağlaması bile zor olabilir. O dediğiniz kampüsler lise 5 gibidir. Ya ikinci öğretimlere veya başka bölümlerin ikinci öğretimine baksın oralar tutar ya da AÖF.
İkinci öğretim tutar mı bilmiyorum öyle bir isteği olduğunu belirtmediği için bakmadım ama bu bölüme sanıldığından daha fazla ilgi olduğunu söyleyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı