Bilinçli olarak bilgisayarınıza/bilgisayarına zarar verdiniz mi?

Aşağıda 2 faremi, klavyemin bilek desteğini, gamepadimin analogunu kırdığımı ve monitörümde büyük hasarlar açtığımı belirttiğim bir yazım bulunmakta. Gerçekten bu kadar yazıyı okur musunuz bilmem ama.

Benim mouse son zamanlarda biraz sıkıntılıydı. Kendi kendine sol tıkı basılı kalıyordu ama 1 dakika falan sonra düzeliyordu. Ben de zaten bilgisayarımdan ve ekipmanlarımdan sıkılmıştım kötü PC ucuz ekipmanlar falan işte yeni PC istiyordum mouse gene sol tık basılı kaldı ben de kendimi kaybettim. Zaten adam gibi PC'miz yok dedim ve mouseyi sertçe vurdum sonra baktım kırılmamıştı sıkıntı yoktu ama dedim ki kırayım ne kaybedeceğim. Zaten bir tek Minecraft, Left 4 Dead 2 gibi oyunları oynayabiliyoruz deyip fareyi masanın köşelerine köşelerine vurarak kırdım. Sonra balkona çıkardım orada da duvardan duvara sonra alet çantasını getirdim onla da bir güzel parçaladım. Sonra mouse siz kalınca laptopun mousu aldım oda çok küçüktü hassasiyeti falan bir türlü istediğim gibi olmadı neyse 2-3 gün oynadım onla ara sıra oyunda ölünce sinirden mousea kafa bile atıyordum sonra o mouse da kırdım duvardan duvara vurdum onu da sonra. Allah kahretsin mousesiz kaldım dedim ama şöyle düşündüm zaten hep aynı oyunları oynuyordum bu yüzden oyun oynamasam olur bir süre dedim ama duramadım ertesi gün komşudan gidip mousesini istedim yalan yok bu da çok kötü ama komşunun bir şey yapamam diyecektim ara sıra kafa atıyorum mouse.

Neyse hikayem daha bitmedi bu mouse anısını bırakalım ve diğer kırma anılarıma geçelim. PES 2017 oynuyorum yeni kol aldım 50 TL gibi bir fiyatı vardı Trilogic diye bir markanın gamepadiydi. Neyse bir gün oynuyorum oyunu ben 20 kere gidiyorum gol yok tek seferde atıyor rakip gol sinirlendim masaya masaya vurdum Allah'tan analoglardan biri gitti ben zaten analoglarla oynamıyordum. Şu anda başka sıkıntısı yok.

Bir de klavye anıma gelelim klavyem zamanında mouse ile birlikte set olarak 150 TL almıştım Tigoes marka bilek desteği var. Neyse oynuyorum işte bir gün genelde sinirlenince masaya vururum çok sinirlenirsem çok nadir klavyeye geçiririm. Bir gün gene böyle olmuştu galiba çünkü tam hatırlayamadım klavyenin bilek desteğinin tutma yerlerini kırdım akşam babam geldiğinde dedim baba klavyenin bilek desteğinin takma yerleri kırıldı diye babam da çift taraflı bantla klavyeye yapıştırdı ve çok iyi olmuştu şu an kullanıyorum. Son olarak monitör anım var, aslında çok düz bir şey oyunda sinirlenip zaman zaman monitöre de yumruk atardım. Bir gün gene öyle oldu, monitörü kontrol edeyim dedim, yanları çıkıtı, tam oturmuyordu ama çok sıkıntı değildi, canım sağ olsun dedim, bir gün sıfırladım PC'yi, Windows 10 ayarlarından 10'dan 8.1'e döndüm. Bir baktım monitörümün yanları siyah yani alt üst ve yan köşelerinin çok az bir kısmı siyah. Masaüstü oraya gelmiyor, oyunlarda bile ekran tam kaplanmıyor. Yanlarda çok küçük siyahlık oluyor ama çok da önemli değil. İşte bunlar benim anılarımda bu kadar yazıyı okuduysanız helal olsun diyorum ama gerçekten oyunlarda çok sinirleniyorum, özellikle Minecraft.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun kastığı için yumruk atmıştım, laptop olduğu için Harddisk'te sorun olmuştu sonrasında garantiye gönderdim. Mouse çalışmadığı için fırlattım çalıştı. Eski laptopun ekranına yumruk atıp elimi diğer taraftan çıkarmıştım. Bilgisayar bozulsun diye açabildiğim kadar YouTube sekmesi açmıştım. Oyunda öldüm diye masaüstü klavyesini parçalamıştım. Sırf bunlar olduğu için artık oyunlardan uzak durmaya çalışıyorum veya mümkün olduğunca tek oyunculu oyunlar oynuyorum. 3 gün önce de internet çekmedi diye telefonu fırlatmıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı