Bilinçli olarak bilgisayarınıza/bilgisayarına zarar verdiniz mi?

Casper marka laptopum var. Biliyorsunuz menteşesi pek sağlam değildi gevşemişti, bende sinirlenip menteşeyi ekrandan sökmüştüm.

Kasıtlı değil de o zamanlar cahil cühelayım. Eski bir sistemim vardı, Pentium 4 3.00 GHz 2 GB DDR 2 2 GB RAM ve GT 210 var ve Windows 8 diye işletim sisteminin adını dahi bilmiyorum(Windows 7 candı o zaman). 2015 yılında diye hatırlıyorum ücretsiz Windows 10 güncellemesi geldi yükledim ve bilgisayar aşırı hantallaştı sonra bende RAM aldırttırayım diye mahalle bilgisayarcısına verdim ve orada olanlar oldu adam farklı DDR seviyesinde bellek takmış 4 GB sonra bilgisayar Tofaş'dan, puf motosiklete dönüşüp mavi ekrandan şelaleler oluşmuştu. En son bilgisayarı toplayan ana bilgisayarcısına gitmiştik ve oradaki abi anakart ve hard disk ölmüş demişti.

Hiç kendi sisteminize veya bir başkasının sistemine kasıtlı olarak zarar verdiniz mi? Gıcık olduğunuz biri olabilir, yeni sistem istiyor olabilirsiniz. Sebebiyle beraber yazar mısınız? Bir kez eski laptopumda 101 derece olmasına rağmen ısınıp kapansın diye oyun oynamaya devam etmiştim.

Anakartın işlemci soket pinine elim deydi.

Yani korsan oyun indirirken virüs bulaşırsa benim suçum deyip yükedeğim oldu tabii. Ve ağır şekilde başımı da ağrıtmıştı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı