4-5 gün önce bilindik bir oyun satış sayfasından Rainbow Six: Siege hesabımı sattım. Alıcıya hesabı sağlıklı bir şekilde verdim. Hesapta hiçbir şekilde sorun yok ama alıcı hesaba bilgisayar üzerinden bağlanamıyormuş sadece konsolundan hesaba giriş yapabiliyormuş. İade etmek istediğini söyledi ama çoktan onayladı ve parayı çekmiştim bile. Daha sonra sayfaya 2-3 gün giremedim işlerimden dolayı ve bugün girdiğimde dava edeceğini falan yazmış.
Hesapta sorun yok çekme durumu kesinlikle yok zaten hesaplarımı temiz veriyorum. Böyle bir durum başıma da ilk kez geliyor. Hesap doğru konsolundan giriş yapabiliyor ama bilgisayarından oynayamıyor diye dava edeceğini söyledi. Burada sorun veya haklılık kimde hesap bende iken ben konsoldan da bilgisayardan da oynayabiliyordum başka bir arkadaşımın bilgisayarından da oynayabiliyordum ben böyle bir sorun hiç almadım. Alıcı nasıl bilgisayardan hesaba giremiyor? Ve şimdi burada suçlu ben miyim ne yapmam lazım? Destek ekibine de yazdım ama cevap alamadım daha.