LoL'den dava yemek mümkün mü?

Attığım son oyunda bot Lane'deki 2 adam bizim top Lane'e özelikle Support ağır hakaretlerde bulundu. Ben kendisine hiçbir şey demedim, sadece kendisinden alakasız oyundaki saçmalıklara hafif şekilde savurdum. Oyun sonu beni de ekleyerek hakaret davası açacağını söyledi. Kendisine bir şey demediğim için içim rahat ancak yine de aklıma takıldı. LoL gibi bir oyundan direkt olarak şahsa değil, oyundaki karaktere hakaret ederek ya da herhangi bir şekilde küfür edildiği için dava açılabilir mi? Benim bildiğim kadarıyla açılması zor ancak açılsa da pek bir sonuca varılamıyor. Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Benim bir arkadaş LoL de Allah'a, atamıza, anasına sülalesine küfür etmişti kendisinin yaşı 16 ama karşıdaki insanın yaşı 27 idi sonradan öğrendi bunları.

Karşıda ki abimiz bundan telefon istemiş ve bu da verince onun kapısına 2 hafta sonra bir kağıt geldi.

Davada ki bütün ayrıntılar yazıyordu ama sonra ne oldu bilmiyorum.

Geçenler de sordum para ödeyerek kurtuldum demişti.

Attığım son oyunda bot Lane'deki 2 adam bizim top Lane'e özelikle Support ağır hakaretlerde bulundu. Ben kendisine hiçbir şey demedim, sadece kendisinden alakasız oyundaki saçmalıklara hafif şekilde savurdum. Oyun sonu beni de ekleyerek hakaret davası açacağını söyledi. Kendisine bir şey demediğim için içim rahat ancak yine de aklıma takıldı. LoL gibi bir oyundan direkt olarak şahsa değil, oyundaki karaktere hakaret ederek ya da herhangi bir şekilde küfür edildiği için dava açılabilir mi? Benim bildiğim kadarıyla açılması zor ancak açılsa da pek bir sonuca varılamıyor. Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Oyunun yüksek çoğunluğu su içer gibi küfür veya hakaret ettiği için hiçbir şey yapamaz. Mahkeme olayını geçtim, çoğu zaman destek sistemi bile ilgilenmiyor 😏

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı