Bilinen markaların iç tabanları neden yumuşak değil?

syburn

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar bir konuda merakımı gidermek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu yaşıma ( 40 ) kadar hiç Nike, Adidas ve Puma giymemiş biri olarak arkadaşlarım hep çok rahat ayakkabı derlerdi. Ama hiç kısmet olmadı almak ve giymek. Arkadaşların çok rahat bir ayakkabı demesi üzerine geçen kış bir skechers marka ayakkabı aldım. Birkaç hafta giydikten sonra ayakkabıda oluşan deformeden dolayı iade ettim. Son 3 haftadan beri Nike, Adidas ve Puma'nın beğendiğim modellerini denedim. 3 marka içinde Puma "soft" tabanlığından dolayı iç tabanı yumuşak geldi ancak ne Nike ne de Adidas yumuşak geldi. Skechers'ın iç taban rahatlığını bu 3 markadan alamadım.

- Bu ayakkabıların benim bilmediğim ve araştırıp da bulamadığım bir özelliği mi var herkes bu 3 markadan şaşmıyor?
- Bu ayakkabılar giydikçe iç tabanları rahatlıyor mu yoksa ayak mı alışıyor.
- Bu 3 marka Skechers gibi iç tabanlarını neden yumuşak yapamıyorlar?

Şimdilik aklıma gelen sorular bunlar. Konu hakkında bilgisi olan - deneyimi olan arkadaşlar cevap verip aklımdaki soruları giderirlerse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Ayakkabının modeline şekline göre değişir.

İyi günler arkadaşlar bir konuda merakımı gidermek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu yaşıma ( 40 ) kadar hiç Nike, Adidas ve puma giymemiş biri olarak arkadaşlarım hep çok rahat ayakkabı derlerdi. Ama hiç kısmet olmadı almak ve giymek. Arkadaşların çok rahat bir ayakkabı demesi üzerine geçen kış bir skechers marka ayakkabı aldım. Birkaç hafta giydikten sonra ayakkabıda oluşan deformeden dolayı iade ettim. Son 3 haftadan beri Nike, Adidas ve Puma'nın beğendiğim modellerini denedim. 3 marka içinde puma "soft" tabanlığından dolayı iç tabanı yumuşak geldi ancak ne Nike ne de Adidas yumuşak geldi. Skechers'ın iç taban rahatlığını bu 3 markadan alamadım.

- Bu ayakkabıların benim bilmediğim ve araştırıp da bulamadığım bir özelliği mi var herkes bu 3 markadan şaşmıyor?
- Bu ayakkabılar giydikçe iç tabanları rahatlıyor mu yoksa ayak mı alışıyor.
- Bu 3 marka skechers gibi iç tabanlarını neden yumuşak yapamıyorlar?

Şimdilik aklıma gelen sorular bunlar. Konu hakkında bilgisi olan - deneyimi olan arkadaşlar cevap verip aklımdaki soruları giderirlerse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Genelde uzun süre dayandığı için.

Bende dediklerinize katılıyorum skechersdaki rahatlığı hiçbir markada bulamadım fakat yeni almış olduğum skechers ayakkabı 2 ayda hemen iç astarı dağıldı iki çiftinde incelemeye gönderttik kullanıcı hatalı dediler daha sonra THH'ye başvurup iade aldık paramızı çok rahat ve konforlu ayakkabı üretiyorlar fakat çok çabuk yırtılıyor iç kısımları ayakkabının daha önceden alıyorduk böyle değildi (yaklaşık bir 6 7 sene öncesine kadar) Columbia marka da rahat geldi skechers kadar fakat fiyatları belli aşırı pahalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı