Bilinmeyen numarayı açmak riskli mi?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Bilinmeyen bir numara aradi bugün. Açtım belki bir arkadas espri yapiyordur diye. 1 saniye hışırtı geldi kapandi telefon uzerime. Bugun sabah dolandirici Telegram'dan yazmıştı dalga gecip engellemiştim. Denk gelince bi' endiselendim. Actigim icin bir sey yapma durumu olabilir mi acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilinmeyen bir numara aradi bugün. Açtım belki bir arkadas espri yapiyordur diye. 1 saniye hışırtı geldi kapandi telefon uzerime. Bugun sabah dolandirici Telegram'dan yazmıştı dalga gecip engellemiştim. Denk gelince bi' endiselendim. Actigim icin bir sey yapma durumu olabilir mi acaba?
Söylediklerine dikkat et yeter, ben keyfine dolandırıcı da olsa açıyorum çok zevkli oluyor boş konuşmak onlara karşı 😁

Herhangi sorun olacağını düşünmüyorum. Bazen açıp konuşan olursa dalga geçip kapatıyorum. Şu ana kadar sorun ile karşılaşmadım.

Söylediklerine dikkat et yeter, ben keyfine dolandırıcı da olsa açıyorum çok zevkli oluyor boş konuşmak onlara karşı 😁
Güya hong konglu bir kız yazmış. Benimle yemeğe çık dedi. Bende eğleneyim dedim. 1 saat inanmış gibi oynattım sahte bilgiler verdim. En son 5 yaşındayım sorun olurmu dedim engel attı. Sarıyor valla.

Güya hong konglu bir kız yazmış. Benimle yemeğe çık dedi. Bende eğleneyim dedim. 1 saat inanmış gibi oynattım sahte bilgiler verdim. En son 5 yaşındayım sorun olurmu dedim engel attı. Sarıyor valla.
Bazı dolandırıcılar para bile atıyor ya, yem atıp balık avlıyorlar ama yemi alıp kaçabiliyorsun 😁

Bazı dolandırıcılar para bile atıyor ya, yem atıp balık avlıyorlar ama yemi alıp kaçabiliyorsun. 😁

300 TL almıştım ben o şekilde. Sözde inanmış gibi yapacaktım ve nereye kadar para istemeye gelecek diye denedim bir şeyler. Bazı dolandırıcılar önce güven veriyor sonra büyük balık avı için pusuya yatıyorlar.😂 İşin kötü tarafı savcılığa veriyorsun, sonuç alamıyorsun...

300 TL almıştım ben o şekilde. Sözde inanmış gibi yapacaktım ve nereye kadar para istemeye gelecek diye denedim bir şeyler. Bazı dolandırıcılar önce güven veriyor sonra büyük balık avı için pusuya yatıyorlar.😂
Ben de aynı şekilde 2 defa 300 TL kazandım, devam edebildiğim kadar ediyorum para istedikleri an engelliyorum 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı