Bilisim Bölümünde İş İmkanı Nasıl?

SqQly

Hectopat
Katılım
1 Eylül 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaslar ben 9 sinifa gectim biliyorsunuzki 10 sinifta meslek sececegiz ondan sonra da dal secimi yapacagiz. Ben bilisim okumak istiyorum babam bir yandan is yok diyor diger yandan baskalari veritabani dalını secmek istiyorum acaba issiz kalir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben veritabanı okuyorum ve evet zor.İnsanlar çok zorluyor hem çevrem hem öğretmenlerim.Kod yazmaktan kafası yanan ve hatta okulu bıraksam mı diye düşünen çok oldu bende dahil ve staj yeri bulmak zor iş bulmak zor ve lisede bilişim okumak çok saçma bende üniversiteye gidersem ki gidemeyeceğim çünkü lise sonda staja gidiyorum başka bölüme geçerim belki.
 
Bilişim çok güzel bir alan. Ama sürekli çalışma isteyen bir alan. Lise için sürekli çalışma ve pratik ister. Mezun kişi sayısı çok olduğu için iş bulmak biraz zor olabilir. Tabi sen iyi bir eleman olur isen iş bulman kolay olur. Burada olay sana kalmış. Sen ne kadar iyi bir eleman olur isen iş konusu o kadar kolay olur.
 
Lisedeki seçime göre iş imkanı var ya da yok diyemeyiz. O zamanki adı YGS-LYS, şimdiki adıyla TYT-AYT sınavından seçilecek olan alana göre yorum yapılabilir. Kaldı ki çok iyi bir alan da okusan bile kendini geliştirmediğin sürece asgari ücrete tabii olursun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı