Bilişim bölümünden motor bölümüne geçilir mi?

Elektrik-eloktronik bölümünü sınıflar dağıtılmadan önce okudum. Hocasını ve bölümü sevmedim.

Başka okula geçmek istemiyorum acıkası. Yeni ortam, yeni arkadaşlar falan alışamam ben.

Bende aslında o yüzden geçmek istiyorum. Hem okuldaki imkanlar az hem de üniversite zorunlu.

Bölüm kendi içinde dallara ayrılacaktır, orada kendi sevdiğin türe göre seçersin. Ben haberleşme okumuştum.

Bildiğim kadarı ile 10. sınıfın sonuna kadar zamanın var. Acele etmene gerek yok ama değiştirme isteğini bir daha gözden geçir derim. Ayrıca Meslek lisesinde okuduğun için M.T.O.K programından yararlanabilirsin.
Yani hocam inanın ben bilişim okuma isteğiyle girdim lakin okuldaki bilgisayarların yarısı açılmıyor, açılanlarda da G3220 falan vardı. Daha Windows'u zor açan bir bilgisayarla ne yapılabilir ki? Hocaları pek sevdim sayılmaz. Bölüm kendi içinde dallara ayrılacaktır, orada kendi sevdiğin türe göre seçersin. Ben haberleşme okumuştum.

Mantikli bir karar olmaz. Bilisim her acidan daha iyi. Ornegin staj yeri bulman bile daha kolay.
4 sene sonrasını şimdiden düşünürsek motorda çok iyi yerlere girebilirim. Hocalarda bu konularda çok yardımcı oluyorlar.

Hocam elektrik hocaları saf oluyor bizde de kavga şey çıkıyor umurlarında değil.

Haha bende 10 sınıfda başka okula geçecektim huzursuzluktan dolayı bugün yarın geçerim diye diye şu an 12 sınıf oldum 😀
Bence lisede okunan bölümün iş hayatına pek bir etkisi yok. Kişi kendini geliştirmediği sürece hiçbir meslek liseden öğrenilmez.

4 sene sonrasını şimdiden düşünürsek motorda çok iyi yerlere girebilirim. Hocalarda bu konularda çok yardımcı oluyorlar.

4 sene sonrasinda hicbir sey olmayacak. Eger o alana ilgin varsa zaten en bastan secmemen gerekirdi.
Asil bilisim alaninda Linux, network, guvenlik gibi alanlarda kendini gelistirirsen 4 sene sonrasini dusunmus olursun. Bu alanlara ait bilgili ve becerisi olan kisiler Turkiye'de pek fazla bulunmuyor. Bir yerde kendini belli edersen universite okumadan bile iyi paralar kazanabilirsin, benden demesi.

Tabii ki yine de bilisim bolumune ilgin yoksa gec ne diyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı