Bilişim Lisesi vs Anadolu Lisesi

ZEDrehemla

Hectopat
Ben 7. Sınıfı yeni bitirdim ve 8. Sınıfa geçeceğim. Yazılım mühendisliği veya Bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. Bilişim Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gibi liseleri mi yoksa Anadolu, Fen Lisesi gibi liseleri için mi çalışmalıyım?

Ek not: Ortalamam: 89

Son düzenleyen: Moderatör:
Seni üniversite sınavına en iyi Anadolu veya Fen liseleri hazırlayabilir. O yüzden meslek liselerine gitmeni önermem. Olay üniversite sınavında bitiyor.

Ben 7. Sınıfı yeni bitirdim ve 8. Sınıfa geçeceğim. Yazılım mühendisliği veya Bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. Bilişim Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gibi liseleri mi yoksa Anadolu, Fen Lisesi gibi liseleri için mi çalışmalıyım?

Ek not: Ortalamam: 89
Kesinlikle Fen Lisesini tercih et olay üniversite sınavında bitiyor. Ayrıca lisede bilişim alanında kendini geliştereceksen DENEYAP TÜRKİYE bu siteye gözat derim ben bunun sınavına bu sene girdim ve kazandım. Pazar günü ilk eğitime gideceğim. Eğitim modülü diye bir sayfa var oraya bakmanı öneririm.

Sınavsız yerleştirme olduğu için onu ayrı bir başlık altında yazacaksın
Fen lisesi sınavla alır onu da sınavla alan okullar başlığı altına eğer liseyi yazmak istersen yazarsın

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı