Bilişim Sadece Meslek Liselerinde Mi Var?

Chibinasu

Kilopat
Arkadaşlar yarın sınavım var. Bugün öğretmenle konuşurken bilişim sadece meslek liselerinde var dedi. Doğru mu? Derslerim gayet iyi ama bilişim okumak istiyorum. Ama meslek hayatta seçemem.

Neden sadece dersleri kötü olanlarmı bilişim okuyor ? Meslek liselerinde vasat öğrenciler olduğu kadar başarılı öğrencilerde var asla böyle küçümseyici bir yargıya düşme.
Bazı meslek liselerinde teknikde var buda anadolu kısmı oluyor.
İstanbulda yaşıyorsan Sultanahmet E.M.L var bildiğim.

Yoo ben asla küçümsemem ve dersi kötü olanlar bilişim okuyor demiyorum ama bana meslek kötü dediler ve lütfen 460 ile alan bir meslek var mı benim 500 alabilirim diye koşullandırdım kendimi tekrar söyleyeyim asla küçümsemiyorum. Ve bilişim sadece mesleklerde mi var? Okul ismi istemedim :).

Son düzenleyen: Moderatör:
Meslek liselerinde teknik kısmı var anadolu oluyor kendileri.
Madem 500 alabileceğinizi düşünüyorsunuz 500 alın ve bir fen lisesine gidin eğitiminizi görün.
Sonrada üniversitede istediğiniz bölüm üzerine okursunuz.
Melek lisesinde bilişim bölümünde kendi okulum adına konuşuyorum hiçbirşey öğretmiyorlar.
Ben bildiklerimin çok büyük bir kısmını Technopattan öğrendim.
Umarım yardımcı olmuştur.

Peki çok saolun da sanırım 500 bile alabileceğimi düşünüyorum derken hedefim dedim sanırım yanlış anladınız. Ayrıca müdür de öğrencilerden istediği için ben kendimi öyle koşullandırdım uani herkesi küçük görüyormuş gibi yazmışım kusura bakmayın.

Meslek liselerinde teknik kısmı var anadolu oluyor kendileri.
Madem 500 alabileceğinizi düşünüyorsunuz 500 alın ve bir fen lisesine gidin eğitiminizi görün.
Sonrada üniversitede istediğiniz bölüm üzerine okursunuz.
Melek lisesinde bilişim bölümünde kendi okulum adına konuşuyorum hiçbirşey öğretmiyorlar.
Ben bildiklerimin çok büyük bir kısmını Technopattan öğrendim.
Umarım yardımcı olmuştur.
Puanlama sistemi değişti diye biliyorum. Artık tavan puan 500 değil. Yanlış hatırlamıyorsam tavan puan 700.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı