Bilişim teknolojileri stajımı nerede yapmalıyım?

_serkan_

Centipat
Bilişim teknolojileri bölümündeyim. 11. sınıfım ve staj yeri bulmam gerekiyor iki aya kadar. Nereleri önerirsiniz? Banka düşünüyorum ama bazıları çok kötü olduğunu yazmışlar forumlara. Zaten istemeyerek okuyorum bilişimi, bilgisayarla da aram pek iyi değildir. Daha önce bilişim teknolojilerinde staj yapmış büyüklerim yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lise ve Yüksekokul stajlarımı bilgisayarcı da yaptım, ameleden farkım yoktu, kargoya git, format at, getir götür işleri daha çok, kesinlikle önermiyorum, güzel bir yazılım firmasında yer ayarlarsan daha güzel olur.

İlgi alanın ne? Yazılım mı, donanım mı? Yazılım ise ne üzerine? Mobil mi, site mi, oyun mu?
İleride neyi keyif alarak yapacağına inanıyorsan, onunla ilgili firma ara. Gerekirse ücret talep etme bedavaya yap. İleride senin bileziğin olacak.

İleride bilişim üzerine herhangi bir mesleği devam ettirmeyeceğim. Bana göre değil çünkü. Başka hedeflerim var. Stajı sadece liseyi bitirmek için yapacağım.
Lise ve Yüksekokul stajlarımı bilgisayarcı da yaptım, ameleden farkım yoktu, kargoya git, format at, getir götür işleri daha çok, kesinlikle önermiyorum, güzel bir yazılım firmasında yer ayarlarsan daha güzel olur.
Yani banka ya da hastane gibi yerler olmaz mı?

Son düzenleme:
Dostum bilişim bölümünü isteyerek okumuyorsun buda demek oluyor ki seni yazılım firmasına almazlar. ( yazılım firmasına iyi insnaları alırlar ve istemeyerek okudugun bölümde iyi olmazsın)

Mecburen getir götür işlerini yapacağın bir yer bakacaksın kendine.

Sana tavsiyem bilgisayar donanımu satan bir yere gir. en azından staj bittikten sonra donanımları daha uyguna alırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı