Bilisimport.com Güvenilir midir?

Corsair specdelta RGB çekme şansım olmadı kusura bakmayın @Hyakutake_GC ön kısmından hava alıyor 3 fan yardımı ile arka egzoz fanından atıyor üstteki 2 fan yardımı ile de içeriye hava alıyor İncehesap'ın teknik ekibi ile üstteki fanları yanlış mı taktınız acaba diye görüştüğümde kasanızın durumuna göre iklimlendirmeyi ona göre yaptık demişlerdi hatırladığım kadarıyla bende çıkartıp ters taktım yani içerideki havayı dışarıya atacak şekilde 1 2 derecelik farklar ortaya çıktı onlar da anakartın sıcaklıkları ile alakalı değerler zaten. Muhtemelen yeni bir soğutucuya geçeceğim Arctic 34 serisine.

Corsair specdelta RGB çekme şansım olmadı kusura bakmayın @Hyakutake_GC ön kısmından hava alıyor 3 fan yardımı ile arka egzoz fanından atıyor üstteki 2 fan yardımı ile de içeriye hava alıyor İncehesap'ın teknik ekibi ile üstteki fanları yanlış mı taktınız acaba diye görüştüğümde kasanızın durumuna göre iklimlendirmeyi ona göre yaptık demişlerdi hatırladığım kadarıyla bende çıkartıp ters taktım yani içerideki havayı dışarıya atacak şekilde 1 2 derecelik farklar ortaya çıktı onlar da anakartın sıcaklıkları ile alakalı değerler zaten. Muhtemelen yeni bir soğutucuya geçeceğim Arctic 34 serisine.

Estağfirullah Ali Bey, üstteki fanları egsoz olarak kullanmak ile doğru olanı yapmışsınız (Tek fan o kadar havayı atamaz).
Dediğim gibi ısı değerleri veya soğutma konusunda yeterli bilgiye sahip değilim ama soğutucu almakta fayda var. 1600 içinde o kadar para vermeye değermi bilemedim (1600AF nin ısı değerlerini bilmiyorum ama oyunda ki değerlerde önemli).
Yük altında ısınması normal ama oyun için performans ile ısınmanın eş değer olması gerekli ( Fazla ısınırsa performanstan kayıp olur), diye düşünüyorum.

@Hyakutake_GC cevaplarınız ve yine de yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
Üstteki 2 fan içeriye hava alacak şekilde montajlanmış olarak bana geldi ben ise deneme amaçlı söküp içerideki havayı dışarıya atacak şekilde ayarladım ancak sadece VRM'lerde birkaç derecelik düşüş gördüm o kadar. Kısaca özet geçeyim tekrar pcmin sağ alt kısmında açık olan uyglamalar IDM, Logitech Gaming software, teamwiever, Steam, Twitch, Razer central, Razer appengine, Discord, Corsair iCUE, Aorus appcenter ve unified remote bu programlar arka planda çalışıyor Google Chrome açık 5-6 sekme şu anki durumu paylaşıyorum sizlerle boş sıcaklıgım 47-49 arası değişiyor sıcaklk artışım sadece stres testinde çok aşırı artıyor ancak oyundayken ekran kartım ASUS Dual RX 580 4 GB OC Edition sırf fanları çalışmasın diye orta ayarlarda oyun oynuyorum 50 derecede ekran kartım çalışıyor oyun oynarken ki işlemci dereceme maalesef hiç dikkat etmedim nedense hep test altındaki durumuna dikkat ettim.

@Hyakutake_GC cevaplarınız ve yine de yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
Üstteki 2 fan içeriye hava alacak şekilde montajlanmış olarak bana geldi ben ise deneme amaçlı söküp içerideki havayı dışarıya atacak şekilde ayarladım ancak sadece VRM'lerde birkaç derecelik düşüş gördüm o kadar. Kısaca özet geçeyim tekrar pcmin sağ alt kısmında açık olan uyglamalar IDM, Logitech Gaming software, teamwiever, Steam, Twitch, Razer central, Razer appengine, Discord, Corsair iCUE, Aorus appcenter ve unified remote bu programlar arka planda çalışıyor Google Chrome açık 5-6 sekme şu anki durumu paylaşıyorum sizlerle boş sıcaklıgım 47-49 arası değişiyor sıcaklk artışım sadece stres testinde çok aşırı artıyor ancak oyundayken ekran kartım ASUS Dual RX 580 4 GB OC Edition sırf fanları çalışmasın diye orta ayarlarda oyun oynuyorum 50 derecede ekran kartım çalışıyor oyun oynarken ki işlemci dereceme maalesef hiç dikkat etmedim nedense hep test altındaki durumuna dikkat ettim.

Yardımcı olamadım ama rica ederim.

O kadar çok programı arkaplanda kullanmakta işlemciyi yorar ama test yaparken onları kapatıp test yapın (Asıl değerleri o zaman alırsınız).
Oyundayken de dikkat edin (Normalde o kadar ısınmıyorsa veya drop sorunu yoksa, içiniz rahat olsun).

Sık cevap veremeyebirim, pc başında fazla durmuyorum.

Yardımcı olamadım ama rica ederim.

O kadar çok programı arkaplanda kullanmakta işlemciyi yorar ama test yaparken onları kapatıp test yapın (asıl değerleri o zaman alırsınız).
Oyundayken de dikkat edin (normalde o kadar ısınmıyorsa veya drop sorunu yoksa, içiniz rahat olsun).

Sık cevap veremeyebirim, PC başında fazla durmuyorum.

Sorun değil hocam zaten yeterinden fazla ilgi alaka gösterdiniz PUBG Lite oynuyorum yine uygulamalar arka planda açık Chrome'da YouTube ve başka 2 sekme açık olmasına ragmen işlemci sıcaklıgım dereceyi geçmedi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı