HighTechLowLife
Megapat
Siteden yakın zamanlarda alışveriş yapanlar memnun mu kaldı mı acaba? Ekran kartı almayı düşünüyorum.
Sapphire 5700 XT Nitro + alacağım. Firmanın UPS kargo kullanmaları artı oldu ben için.Sistem özelliklerinizi ve maksimum bütçenizi sunarsanız daha sağlıklı bir alışveriş önerisi sunulur. Bulaşmayın o tür yerlere.
Farklı bir model düşünmüyorum. Sanki diğer çok duyulan firmalara göre daha ılımlı gibi geldi. Birde sordum stoklarında varmış. Bilemedim...Kargo kullanması sorun değil. Ürün tedariği ve elinize ulaşması ciddi sorun. Şikayetleri kabarık.
Sapphire konusu şart değilse 5700 XT özelinde farklı öneriler yapılabilir.
Valla bende mağazadan satın almak istiyorum ama VATAN PC haziran ayına kadar kapalı kalacak diyorlar.İsimlerinde bilişim geçen firmalara karşı nedense ısınamadımGüvenli sitelerden almak daha mantıklı, en sağlıklısı ise benim gibi mağazadan almak.
Facebook hesabım ile giriş yapıp kule tipi soğutucu aldığımı hatırlıyorum. Hiçbir sıkıntısı yoktu ürün güzel paketlenmişti fakat şu an Facebook hesabım ile giriş yapamıyorum.
Farklı bir model düşünmüyorum. Sanki diğer çok duyulan firmalara göre daha ılımlı gibi geldi. Birde sordum stoklarında varmış. Bilemedim...
Valla bende mağazadan satın almak istiyorum ama VATAN PC haziran ayına kadar kapalı kalacak diyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.