Bilkent EE mi Hacettepe CS mi?

Hacettepe ee yerine cs okusaydım keşke dediğim çok oldu. Çünkü bölüm gerçekten bazı anlarda psikolojini zorluyor. Yaşam sevinci bırakmıyor, bu sebeple çok tavsiye etmem bölümümü. Ama bitirdiğin zaman iyi ki zorlamışlar diyosun, örneğin rf alanında bizim bölümün hocaları gerçekten çok iyi ve bu alanda top seviyedeyiz. Dönem arkadaşlarımdan ilk sınıfta bilgisayara geçen birkaç kişi var onlar baya zevk alarak bitirdiler

Hacettepe hazırlık eğitimi iyi sayılmaz. Seni yüksek seviyeye çıkaracak bir eğitimi yok. Yükseğe çıkmak tamamen sana kalmış oluyor. Çok az bir çalışmayla herkes geçiyor hazırlığı.

CS'dekiler mezun olunca yüksek firmalara girebiliyor mu eğitim kalitesi top tier okullara kıyasla nasıl bilgin var mı?

CS'dekiler mezun olunca yüksek firmalara girebiliyor mu eğitim kalitesi top tier okullara kıyasla nasıl bilgin var mı?

Hocam yüksek firmalardan kastın nedir bilmiyorum ama LinkedIn'den mezunların çalıştığı yerlere bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…