Bilkent EE mi Hacettepe CS mi?

En büyük ikilemim o zaten ama bölüme spesifik ilgim olmadığı için bölümlere Bilkent'e yakınım şu an.

Ee okurken keşke bilgisayar okusaydım dediğin oldu mu veya memnun muydun hep ee okuyup pişman olan çok kişi varmış bilgisayar okumamasından dolayı yani bir de Hacettepe'nin İngilizce eğitiminin kötü olduğunu duydum bir de ingilizcem aşırı iyi değil yüksek seviyeye çıkarmak istiyorum Hacettepe sıkıntı olur mu?

Hacettepe ee yerine cs okusaydım keşke dediğim çok oldu. Çünkü bölüm gerçekten bazı anlarda psikolojini zorluyor. Yaşam sevinci bırakmıyor, bu sebeple çok tavsiye etmem bölümümü. Ama bitirdiğin zaman iyi ki zorlamışlar diyosun, örneğin rf alanında bizim bölümün hocaları gerçekten çok iyi ve bu alanda top seviyedeyiz. Dönem arkadaşlarımdan ilk sınıfta bilgisayara geçen birkaç kişi var onlar baya zevk alarak bitirdiler :)

Hacettepe hazırlık eğitimi iyi sayılmaz. Seni yüksek seviyeye çıkaracak bir eğitimi yok. Yükseğe çıkmak tamamen sana kalmış oluyor. Çok az bir çalışmayla herkes geçiyor hazırlığı.

Hacettepe ee yerine CS okusaydım keşke dediğim çok oldu. Çünkü bölüm gerçekten bazı anlarda psikolojini zorluyor. Yaşam sevinci bırakmıyor, bu sebeple çok tavsiye etmem bölümümü. Ama bitirdiğin zaman iyi ki zorlamışlar diyosun, örneğin rf alanında bizim bölümün hocaları gerçekten çok iyi ve bu alanda top seviyedeyiz. Dönem arkadaşlarımdan ilk sınıfta bilgisayara geçen birkaç kişi var onlar bayağı zevk alarak bitirdiler :)

Hacettepe hazırlık eğitimi iyi sayılmaz. Seni yüksek seviyeye çıkaracak bir eğitimi yok. Yükseğe çıkmak tamamen sana kalmış oluyor. Çok az bir çalışmayla herkes geçiyor hazırlığı.

CS'dekiler mezun olunca yüksek firmalara girebiliyor mu eğitim kalitesi top tier okullara kıyasla nasıl bilgin var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı