BİM, A101 gibi yerlerde nasıl çalışılır?

Gokhan Bird

Hectopat
Dostlar merhaba,

Yaklaşık bir hafta önce internet siteleri üzerinden iş başvuruları yaptım ancak henüz hiçbir yerden geri dönüş almadım. Üniversite başlayana kadar çalışmayı düşünüyorum. A2 ve B sınıfı ehliyetim var, bu yüzden kurye işlerine de başvurdum fakat oralardan da henüz bir geri dönüş olmadı. Gaziantep’te yaşıyorum.

Marketlerde çalışmak istiyorum, sizce yüz yüze gidip sormam daha mı iyi olur? Ayrıca marketlerdeki güncel maaşlar hakkında bilginiz var mı?

@Muhammet1967

Son düzenleme:
Dostlar merhaba,

Yaklaşık bir hafta önce internet siteleri üzerinden iş başvuruları yaptım ancak henüz hiçbir yerden geri dönüş almadım. Üniversite başlayana kadar çalışmayı düşünüyorum. A2 ve B sınıfı ehliyetim var, bu yüzden kurye işlerine de başvurdum fakat oralardan da henüz bir geri dönüş olmadı. Gaziantep’te yaşıyorum.

Marketlerde çalışmak istiyorum, sizce yüz yüze gidip sormam daha mı iyi olur? Ayrıca marketlerdeki güncel maaşlar hakkında bilginiz var mı?
Yüz yüze gidip sorabilirsiniz. 35.000 civarı normal çalışanlar alabiliyor diye internette duymuşluğum var. Market müdürleri 45-50'ye kadar çıkabiliyor duyduğum bilgilere göre.

İlinizdeki en yakın A101, BİM'lere, Migros'lara gidin ve eleman ihtiyacı olup olmadığını sorun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı