Hocam her markete bakın ya A101 başvuru yapmıştım direk dönüş yaptılardı acil personel ihtiyacı olunca direk dönüş yapıyorlar onun dışında eğer okuyorsanız kısa süre için dediyseniz yüksek ihtimalle dönüş yapmayacaklardır. Ben 3 ay çalışacağım lakin okul düşüncem olmadığını söyledim 3 ay sonra da istifa eder çıkarım kim neden çıktın diyemez.
A101'de çalışanların çoğunun memnun olmadığını duydum. Bence Migros'a da bakın, özellikle Migros hemen var. Migros uygulamasında gelen siparişlere bakıyorlar, kuryeye teslim ediyorlar.
Yani her markette öyledir belki istanbuldaysanız aramaları daha kısa sürer de bence diğer arkadasın dediği gibi A101 de falan da çalısabilirsiniz çağrı marketlerde falan da çalışabilirsiniz çoğu A101 şubesinden çok daha ferah büyük temiz ve rahat ama yakınınızda çağrı market var mıdır bilemem.
A101'de çalışanların çoğunun memnun olmadığını duydum. Bence Migros'a da bakın, özellikle Migros hemen var. Migros uygulamasında gelen siparişlere bakıyorlar, kuryeye teslim ediyorlar.