BİM iş başvurusuna kaç gün sonra cevap veriyorlar?

Paul Walkers

Hectopat
Evet merhaba. Salı günü markete CV verdim fakat hala arayan olmadı. Bunlar ne zaman arar ortalama sürede? Yoksa başka marketlere mi bakmalıyım?

Evet merhaba. Salı günü markete CV verdim fakat hala arayan olmadı. Bunlar ne zaman arar ortalama sürede? Yoksa başka marketlere mi bakmalıyım?
Hocam her markete bakın ya A101 başvuru yapmıştım direk dönüş yaptılardı acil personel ihtiyacı olunca direk dönüş yapıyorlar onun dışında eğer okuyorsanız kısa süre için dediyseniz yüksek ihtimalle dönüş yapmayacaklardır. Ben 3 ay çalışacağım lakin okul düşüncem olmadığını söyledim 3 ay sonra da istifa eder çıkarım kim neden çıktın diyemez.

A101'de çalışanların çoğunun memnun olmadığını duydum. Bence Migros'a da bakın, özellikle Migros hemen var. Migros uygulamasında gelen siparişlere bakıyorlar, kuryeye teslim ediyorlar.

O zaman A101'e de sorayım. Peki başka BİM markete CV versem ne olur?

Yani her markette öyledir belki istanbuldaysanız aramaları daha kısa sürer de bence diğer arkadasın dediği gibi A101 de falan da çalısabilirsiniz çağrı marketlerde falan da çalışabilirsiniz çoğu A101 şubesinden çok daha ferah büyük temiz ve rahat ama yakınınızda çağrı market var mıdır bilemem.

Peki internet üzerinden mi yoksa market üzerinden mi daha mantıklı?

Sanal market uygulama üzerinden gelen ürünleri pakete koyup kuryeye teslim etmek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı