BİM maaşı ne kadar?

BİM'de çalışmayı düşünenler için bu maaş tablosu, 2024 yılı itibarıyla güncel bilgileri içermektedir. BİM, geniş kariyer olanakları ve farklı pozisyonlarda sunduğu rekabetçi maaşlarla çalışanlarına cazip fırsatlar sunmaktadır.
Kaynak: BİM Maaşları 2024

Eksik tablo kanka, yemek-yol parasıyla 25kyı buluyor zaten.

Yani bölge sorumlusunun gelmesini mi bekliyorsun?

Evet kanka, belki gelmiştir CV'mi beğenmemiştir belki de gelmemiştir hala.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.
18 yaşındayım ve liseden yeni mezun oldum. BİM'e iş başvurusunda bulundum ve benden CV getirmemi istediler ben de götürdüm. Daha önce benim yaşımda iş tecrübesi olmadan bu mağazada çalışmak için başvuru yapanlara ya da konu hakkında bilgisi olanlara sormak istediğim, ne kadar sürede geri dönüş sağlarlar, çalışma saatleri nasıl olur, kabul edilme ihtimali ne kadar ve maaşları ne kadar? Cevap verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Kankam bende senin gibi 18 yaşında lise mezunuyum ve bimde calıstım 6 gün sonra ayrılıyorum sana tavsiyem sakın market işlerine girme yani senin için sıkıntı olur kasaya koyarlar zorla ve cıkartmazlar bilerek kasana eksik para koyabilirler bunuda söylim şimdiden maaş 21-22 bişi zaten en iyi maaşı şok veriyor eğer girdiysen allah kurtarsın

Yok kankam bekliyorum hala 😀 maaşı 25 binmiş bu arada.
yalan 25 bin değil 21 alıcaksın kanka şokta 25 sadece

Arkadaşım girdi 2 hafta anca dayanabildi çok yorucu reyon dizerken bir anda kasaya kosman gerekebilir her işi yaptırıyorlar dediğine göre.
ben 35 gün calısıyorum ve 41. günümde yani 6 gün sonra ayrılıcam seni ayıptır söylemesi köle gibi kullanıyorlar calısanına bile değer vermiyolar müdür bs ve yardımcısı fln hiç değer vermiyorlar aklınız varsa girmeyin şoka girin şokta iyi maaş veriyor

Ben 35 gün calısıyorum ve 41. günümde yani 6 gün sonra ayrılacağım seni ayıptır söylemesi köle gibi kullanıyorlar calısanına bile değer vermiyorlar müdür bs ve yardımcısı falan hiç değer vermiyorlar aklınız varsa girmeyin şoka girin şokta iyi maaş veriyor

3 harfli marketler de çalışılmaz bence Migros caffour falan düşünülebilir belki

Kankam bende senin gibi 18 yaşında lise mezunuyum ve BİM'de calıstım 6 gün sonra ayrılıyorum sana tavsiyem sakın market işlerine girme yani senin için sıkıntı olur kasaya koyarlar zorla ve cıkartmazlar bilerek kasana eksik para koyabilirler bunu da söyleyeyim şimdiden maaş 21-22 bir şey zaten en iyi maaşı şok veriyor eğer girdiysen Allah kurtarsın.

Yalan 25 bin değil 21 alacaksın kanka şokta 25 sadece.

Ben 35 gün calısıyorum ve 41. günümde yani 6 gün sonra ayrılacağım seni ayıptır söylemesi köle gibi kullanıyorlar calısanına bile değer vermiyorlar müdür bs ve yardımcısı falan hiç değer vermiyorlar aklınız varsa girmeyin şoka girin şokta iyi maaş veriyor.

Kanka dönüş alamadığım için fabrikaya girdim orada çalıştım, 1 hafta önce falan çıkış verdim. Dediğin gibi marketler sıkıntı iş biliyorum ama sigorta girişim olsun diye katlanacaktım artık.

Kanka dönüş alamadığım için fabrikaya girdim orada çalıştım, 1 hafta önce falan çıkış verdim. Dediğin gibi marketler sıkıntı iş biliyorum ama sigorta girişim olsun diye katlanacaktım artık.
discord kullanıyor musun benimde 6 günüm kaldı pazartesi son günüm ve çıkışım yapılacak inşallah

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı