BİM Ülker İkram Zammı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ülke hepimizin diyebiliyorsanız siyasi duygularınızı oturduğunuz yerde bırakarak yazın.
Biz de onu diyoruz siyasetçi değilsiniz siyaset yapmaya çalışmayın diyoruz.
Ama siz eskiyle bugünü karşılaştırıp şu an halinize şükredin diyorsanız yanlış düşünüyorsunuzdur.
Şükredin diyen, yukarıda devletin batmasını ülkenin kaos yerine dönmesine sevinenlerdir.

Bu zamları en iyi protesto etme şekli abur cubur gibi keyfi ihtiyacımız olmayan şeyleri almamamız gerekir. 20 kuruş zam hiç bir şey değil. 1 ay önce sorduğum makine 1000₺ idi şu an 1300₺ 🤔

Her konuda kötüleyeceğiniz bir şey olmak zorunda mı?
Ahaber gibi bir ajansı kötüleyerek başlayana bende tuttuğunuz haber ajansını hedef alırım ne olacağını sanıyordunuz?
Bana FOX'un yalan haberini gösterin çok merak ediyorum.
Doğrusunu göster daha kolay olurdu.
FOX'u savunduğumdan değil, hatta izlemem bile lakin bu gareziniz nedir bana bunu anlatırsanız sevinirim.
Garezim niye olsun. Benim kanalım değil ki :) Yalan haber yapmasınlar haberleri çarpıtmasınlar yeter, doğru haber versinler sadece.
Ben daha ne yapayım bu ülke için?
Senin için demiyorum zaten bu yukarıda saçma mesajlar yazanlar için geçerli bunlar.
Kimse en doğru görüşü savunamaz lakin şu ülkede yaşanan rezillikleri görmeniz gerekiyor. Hele hele şu dönemde suçlamanız gereken en son kişiler biziz, yani gençler.
Hala anlamadığınız nokta o zaten, suçlayan siz oluyorsunuz genel olarak. Gençleri suçlayan da yok eskileri bilmediğini söylüyoruz bu suçlamak değil bilgisizliktir. Öğrenmeme ayıbını sürdürenlerdir.
Devlet ülkeye destek olanlara asıl köstek oluyor. Sizin amacınız teknoloji değil
Laf bir kere söylenir insan olana, siyaset yapacaksanız cevap alamayacak bundan sonra benden. Kendi başınıza konuşmaya devam edin bir takım kişiler gibi.

Reis der: Şunlar bunlar yalaaaannnn! Diye. Ardından "sorgu sual kesilir." Biliyoruz zaten öyle düşündüğünüzü. Adam Tanrı sanki, her kelimesi ilahi bir söz.
İlahi FOX TV gibi kanallarına da sizin inandığınızı biliyoruz onlar konuşur siz tamam dersiniz her şeye sorgulamazsınız acaba doğru mu diye.
Destekten kastın oy vermek. Evet onu da biliyoruz.
Onu da FOX'dan öğrendiğin iyi oldu :D

A-Haber de diyor ki hocam ülke müthiş, harika, uçuyor, bulutlardayız. Halk mutlu. Her şey tozpembe. Çıkın sokağa, halkın yüzüne bakın. Sonra bir de açın 30 dakika A-Haber izleyin.

Sorgulamak bu olsa gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı