BİM Ülker İkram Zammı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin gibi bir insandan böyle bir yorum beklemezdim. Resmen ayıptır şu yorum.
Olan bir şeyi olmamış diyemeyiz.

@26318 @JollySceptre Konuyu saptırmaya devam edin siz. Çakma siyasetinizi kendi konunuzu açıp ne yazacaksanız yazın burada olan BİM konusu siyasi konu değil bunu ayırt etmeyi bir öğrenin.

Fox benzeri cahil kesimin sözlerine direkt inananları da görüyoruz. Devlet, millet düşmanı olmaya doğru yürüyorlar.
Devlet sayesinde her geçen gün alım gücümüz düşüyor her geçen gün verdiğimiz emeklerin karşılığını daha az alıyoruz peki bu bizim sorunumuz mu yoksa ülkeyi milleti yönetmekle yükümlü olan devletin mi? Bana bir tane devlet düşmanı olmamak için bir sebep söyler misin mesela?

Fox benzeri cahil kesimin sözlerine direkt inananları da görüyoruz. Devlet, millet düşmanı olmaya doğru yürüyorlar.
Aynısı A-Haber veya diğer benzeri taraflı yayın yapan kanallar için de geçerli değil mi? Bu ülkede tarafsız yayıncılık var diyen kendini yiyordur. Herkesin bir tarafı var ve işlerine geldikleri gibi bunları da yayın akışına yansıtıyorlar.

TV izlemeyen biri olarak geçen arabada radyo açayım dedim. Rastgele A-Haber denk geldi. A-Haber Taksi sunuyorlardı. 2 kişiyi dinledim, hepsi hikaye okuyor. Yok böyle olacağız yok şöyle olacağız. Ülkemizin arkasındayız, bu krizi atlatacağız vb. yav tamam kardeşim güzel konuşuyorsun da bir neden de ya. Bu kriz nasıl başladı de? Bu dolar, euro nasıl böyle oldu de? Biz neden dışa bağlıyız de. Biz neden en ufak bir şeyi bile üretemiyoruz de.

Hadi bunları Amerika yaptı varsayalım. Ulan bugün aynı şeyler bir Almanya'ya yapılsaydı bizim yaşadıklarımızı yaşarlar mıydı bunlar? Yaşamazlardı. Neden? Üretim var. Sen Almanya'ya muhtaçsın Amerika. Almanya ile ekonomik ilişkilerini kesemezsin Amerika.

Her neyse diyeceğim, eleştirdiğiniz kesim gibi tek taraflı olmayın :)

Devlet sayesinde her geçen gün alım gücümüz düşüyor
Şimdi bana eski zamanları yazdırmayın. Kuyruklarda alım gücünüz vardı değil mi. Yukarıda biri demiş gençleri anlayın diye. Genç olanlar eskileri bilmediğinden klavye delikanlılığı yapmakla yetiniyor.

Başka kanallarda araba kazası haberi, okullar açılıyor haberi izleyeceğime FOX izlerim daha iyi.

Gazetecinin görevi gerçekleri anlatmaktır. Medyanın tamamı korkak bir şekilde yazmazken bu adamlar haber yapıyor diye Amerikan mı oldu? Kaç tane kalıba sokacaksınız bakalım.
Şimdi bana eski zamanları yazdırmayın. Kuyruklarda alım gücünüz vardı değil mi. Yukarıda biri demiş gençleri anlayın diye. Genç olanlar eskileri bilmediğinden klavye delikanlılığı yapmakla yetiniyor.
Kimsenin o dönemi savunduğu yok, eskiden böyle diye ne yapalım? Bugüne şükredip yerimize mi oturalım? Asgari ücretin neredeyse yarısı erimiş, oturup bekleyelim mi? Kafanızdan neler geçiyor çok merak ediyorum doğrusu.

Gazetecinin görevi gerçekleri anlatmaktır.
Gerçeklere yalan karıştırarak anlatanlara karnım tok.
Bugüne şükredip yerimize mi oturalım?
Mert adamın yazdığı ile cevabımı bir kontrol et sonra yazı yazarsan yaz. Şükür et yerinde otur mu deniliyor orada. Eskilerden ders çıkar, siyasilerden dert yanacağınıza dem vurduğunuz teknolojiye katkınız olsun da bir işe yarayın diyoruz. Destek olacağınıza köstek olmayın devlete diyoruz(anlayana). Benim az çok ince mesajlar verdiğimi bilmen lazım, konularda cevabı tam vermem anlamasını sağlarım.

Bugünün savunulacak bir tarafı olmadığı gibi eskinin de savunulacak bir tarafı yok. Eskiye göre bugünün daha iyi olması gerekir. Olması gereken de budur. Ama siz eskiyle bugünü karşılaştırıp şu an halinize şükredin diyorsanız yanlış düşünüyorsunuzdur. Daha ileriye gitmek varken, yerinde saymanın hatta yavaş yavaş gerilemenin savunulacak bir tarafı olamaz. Bu ülke hepimizin diyebiliyorsanız siyasi duygularınızı oturduğunuz yerde bırakarak yazın.

Ben mesajlarınızı anlıyorum elbette lakin yaptığınız yorum inanılmaz yanlış.

Her konuda kötüleyeceğiniz bir şey olmak zorunda mı? FOX'un yalan haber yaptığını söylüyorsunuz, ben internette de sık sık haber takip eden bir insanım. Bana FOX'un yalan haberini gösterin çok merak ediyorum. FOX'u savunduğumdan değil, hatta izlemem bile lakin bu gareziniz nedir bana bunu anlatırsanız sevinirim. Adamlar hiçbir kanalın yapmadığı haberi yapıyor diye mi?

Teknolojiye katkı yapmayı elbette çok isteriz. Ben diyorum ki mesela, okullarda İngilizce öğretilsin. Tek isteğim, yabancı makaleyi sorunsuz okuyabilmek. İnanın bunu deniyorum ve her gün İngilizcem gelişiyor. Ben ortaokulda daha ağır İngilizce gördüm. Lisede öğrendiğim tam anlamıyla sıfır. Eskişehir'in en iyi ikinci Anadolu Lisesi mezunuyum. Afedersiniz it gibi de üniversite sınavına çalıştığım için, bu yaşta İngilizce'yi bile anca yarım yamalak anlayan bir birey olarak yetiştim. Siz de biliyorsunuz ki Türkiye'nin neredeyse tamamı böyle.

Sabaha kadar konuşurum, elli tane de örnek veririm hatalı şeyler hakkında lakin konuşmaya gerek yok. Siz de hepsini tek tek bildiğiniz halde inkar etmez, kabullenirseniz görüş ayrılığımız ortadan kalkar zaten.

Ben daha ne yapayım bu ülke için? Yaşıtlarımın belki de yüzde 99'undan daha yararlıyımdır bu ülkeye ama gençlik hala beyin göçü yapıyorsa kimi suçlayayım? FOX'u mu? İngilizce bilmiyorsam da bir partiyi suçlayayım. Üniversite sınavı rezilliği için de FETÖ'yü suçlayayım. Ben kime gideceğim?

Kimse en doğru görüşü savunamaz lakin şu ülkede yaşanan rezillikleri görmeniz gerekiyor. Hele hele şu dönemde suçlamanız gereken en son kişiler biziz, yani gençler.

Konuyu saptırmak istemem, tartışmanın da lüzumu yok. Cevap yazabilirsiniz elbette ama bitirelim burada, iyi geceler hepinize.

Devlet ülkeye destek olanlara asıl köstek oluyor. Sizin amacınız teknoloji değil.

Şu anda Mondros Ateşkes antlaşması, Aynı gizli zam olayı işleniyor gibi duruyor. Fındık arazilerinin çoğu İtalyan bir firmaya ait, Bazı verimli Toprakları İsrail satın alıyor. Bunlar benim araştırıp bulduğum haberler, Tüm firmalara detaylı bakamıyorum. Zaten Çoğu Türk malı olarak geçen firmanın %50 hisseleri yabancı şirketlere ve bankalara ait.
Bu borçlar ile de batmaya yaklaşan çoğu Firma bankaların altına geçecek. Ben şahsen adı Türk, Yöneticisi Türk olan çoğu bankanın yabancılar ile bağlantısı olduğunu düşünüyorum.

Sen sanıyor musun? Yabancı kendi yandaşı dışında o firmalara Türk insanını çalıştıracak. Ya da Türk insanın bir şey üretmesine izin verecek.

Motor Amerika'dan, Dış kaporta İtalya'dan, İç malzemeleri Çin ve Almanya'dan olan helikopteri bile Pakistan satamıyorsun. Çünkü adamlar sana birleştirdiğin ürünü sattırmıyorlar.
ABD ile Atak gerilimi! | GAZETE VATAN

Bu ülkeyi 1940 dan beri sağ görüşlü partiler yönetiyor. Bu partiler Amerika'nın tüm isteklerini yapmışlardır.
Artık Amerika'nın karşısında duracak Sovyetler birliği de yok.
Sen ise Amerika'nın Ülkende her türlü hakka sahip olması için gerekli işlemleri yapmasını sağlayan bu adamlara destek çıkalım diyorsun.

Dipnot: Ben dedim diye kimse ayaklanmaz. Ama Kış geldiğinde Doğal gaz faturaları, Yiyecek içecek ihtiyaçları arttıkça iktidara oy veren adam bile baştakini öldürmek için düşüncesiz bir canavara dönecektir.

Ayriyeten artık gidecek köyde kalmadı. Sadece kurban bayramlarında kurban etini almak için gelen 1-2 saat duran insanlar dışında köylere bakan eden yok. Yaşlılar zaten sağlık sorunları ile uğraşıyorlar. Kışın Evlatlarının ya da Şehirde tuttukları evlere gidiyorlar. Yazın ise yaşlılıktan tarlalara bakamıyorlar.

Tarlayı işletecek Genç yok. Bunu gören yabancı şirketler arazileri gayet ucuz fiyatlara satın alıyorlar. Sonra Suriyeli diye dalga geçtiğiniz insanları ve kendi tohumlarını kullanarak ürünleri geliştiriyorlar. Buna karşı çıkan yok bu arada. Üretiyorsa ve ucuza satıyorsa ne yapıyorsa yapsın gözüyle bakılıyor. Ekonomi geliştirilmiyor. Sizin sağlığınız ile oynuyorlar.

En sevdiğim sebze ya da meyve her neyse Domates'i bile en pahalısını yerken midem bulanıyor. Hormonu iliklerinize kadar hissediyorsunuz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı