Bimcell 25 GB 315 TL oldu

Merhaba @Geforce Mx130 ve @316874 Enerjisa kampanyası ayrı bir paket olup abone alımına kapalıdır.

Yeniden açılmış sanırım geçen baktığımda kapalı yazıyordu. Siz geçirdiğiniz süreci kısaca anlatır mısınız mediamarka girip ne dediniz?

BİMCELL kullanıyorum saçma bir şekilde sil süpürden çıkan internetimi değil de ana paketteki internetimi önce kullanıyor haberiniz olsun.

Hocam Türk Telekom 12 ay faturalı da 1 yıl zam almazsınız diye belirtmişsiniz ben 9 yıla aşkın süredir TT liyim 3 sene önce yeni faturalı pakete geçtim bu 3 senede en az 2 ayda bir 5 ila 30 TL arası zam yaptılar normalde 50 TL ödediğim fatura 17 gün önce itibarıyla 200 TL gibi bir fiyat ödüyorum.
Tamam 1 sene sonra zam yaparlar ama ben 2 ayda bir zam alıyorum bazen ise zam yansımadan ödetiyor.

İnternetin neredeyse ücretsiz olması gereken bir ülkede sürekli internet zamlarıyla karşılaşıyoruz.

BİMCELL'in Allah cezasını versin para yükleyeceğim diye sahte sitesine girdim 50 TL paket alacaktım 1500 TL çekti dolandırıldım hesapta ne varsa çekiyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…