BİMcell hattı neden geç açılıyor?

Selamlar,

Bugün saat 12 civarı iki tane hat aldım. Henüz etkinleştirilmedi. Dışarıda internetsiz kalınca sıkıntı oluyor. Bu BİMcell denen hat ne zaman etkinleştirilir? 4 gün bekleyenleri duydum, bu doğru mu? Altı üstü bir kart etkinleştirecekler. Neden bu kadar bekletiyorlar anlamadım.

Bunun haricinde anında etkinleştirilen bir hat var mı? Beklemeye hiç niyetim yok çünkü. Aşırı saçma bir sistem.

Selam,

Bugün saat 12 civarı iki tane hat aldım. Henüz etkinleştirilmedi. Dışarıda internetsiz kalınca sıkıntı oluyor. Bu BİMCELL denen hat ne zaman etkinleştirilir? 4 gün bekleyenleri duydum, bu doğru mu? Altı üstü bir kart etkinleştirecekler. Neden bu kadar bekletiyorlar anlamadım.

Bunun haricinde anında etkinleştirilen bir hat var mı? Beklemeye hiç niyetim yok çünkü. Aşırı saçma bir sistem.

BİMCELL saçma bana göre market firması hat yapıyor çok saçma Turkcell alın BDDK'den 900MHz band almış yani en iyi sağlayıcı Turkcell tabii bütçe varsa.

BİMcell fazla saçma. 2 ay önce TT geçiş yapacaktık. Şubeye gittiğimizde BİMcell, TT altyapısında olduğu için geçiremeyiz demişlerdi. Bunun için Vodafone geçiş yaptık.

Artmış demek ki. Kart ücreti 165 TL bir de paket alacaksın ayrıyeten. 15 GB paket 71 TL ek olarak 9 GB hediye vardı sanırım.

Hocam bana yetiyor ama şunu bilin ki hattı 160 TL'ye açtınız 5 gün geçti 10 TL zam zam sürekli bunu çözmek için hattı aranmaya açık armaya kapalı kalıyor 1 ay sonra 160 TL aynı paket yeniden başlıyor mesela 160 vermiyorum (rastgele) ucuza alıyorum bu sayede ama ileride bunları görürseniz şaşırmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı