5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 7 Mayıs 2022 #1 BİMCELL'de VoLTE çalışıyor mu? Ve sil süpür yapma hakkı var mıdır? (Türk Telekom'un altyapısında olduğunu biliyorum)
BİMCELL'de VoLTE çalışıyor mu? Ve sil süpür yapma hakkı var mıdır? (Türk Telekom'un altyapısında olduğunu biliyorum)
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.420 Makaleler 65 Çözümler 1.035 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #2 Çekim gücü oldukça zayıf denebilir. Bir de belirli yüklemede internet hediye ediyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.192 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2022 #3 Arkadaşım 2 aylık serüvenden sonra küfür ede ede BİMCELL'den Vodafone'a geçmişti en son. Artı 0 Eksi
4 408091 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.736 Çözümler 12 7 Mayıs 2022 #4 VoLTE çalışıyor (bildiğim kadarıyla servisi kullanmak için SIM kartınızın ve cihazınızın desteklemesi gerekiyor) ve sil süpür yapabiliyorsunuz. Ayrıca ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Sadece arada bir 5-10 dakikalık internet yavaşlıyor. Artı 0 Eksi
VoLTE çalışıyor (bildiğim kadarıyla servisi kullanmak için SIM kartınızın ve cihazınızın desteklemesi gerekiyor) ve sil süpür yapabiliyorsunuz. Ayrıca ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Sadece arada bir 5-10 dakikalık internet yavaşlıyor.
311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.727 Çözümler 7 7 Mayıs 2022 #5 Silinen üye dedi: BİMCELL'de VoLTE çalışıyor mu? Ve sil süpür yapma hakkı var mıdır? (Türk Telekom'un altyapısında olduğunu biliyorum) Genişletmek için tıkla... Evet her hafta sil süpür hakkı var. Aktif olarak kullanıyorum ve Vodafone kullanan arkadaşlarımdan daha iyi internet sağlıyor. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: BİMCELL'de VoLTE çalışıyor mu? Ve sil süpür yapma hakkı var mıdır? (Türk Telekom'un altyapısında olduğunu biliyorum) Genişletmek için tıkla... Evet her hafta sil süpür hakkı var. Aktif olarak kullanıyorum ve Vodafone kullanan arkadaşlarımdan daha iyi internet sağlıyor.
AltairRR Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 4 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #6 311989 dedi: Evet her hafta sil süpür hakkı var. Aktif olarak kullanıyorum ve Vodafone kullanan arkadaşlarımdan daha iyi internet sağlıyor. Genişletmek için tıkla... hocam şuan bende silsüpür yok neden acaba Artı 0 Eksi
311989 dedi: Evet her hafta sil süpür hakkı var. Aktif olarak kullanıyorum ve Vodafone kullanan arkadaşlarımdan daha iyi internet sağlıyor. Genişletmek için tıkla... hocam şuan bende silsüpür yok neden acaba
K Kralmelo Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.873 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #7 Silinen üye dedi: BİMCELL'de VoLTE çalışıyor mu? Ve sil süpür yapma hakkı var mıdır? (Türk Telekom'un altyapısında olduğunu biliyorum) Genişletmek için tıkla... Sil süpür yapma hakkı var uygulaması Türk Telekom'un uygulamasının tasarımı ile tamamen aynı. Tek farkı renginin kırmızı olması . Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: BİMCELL'de VoLTE çalışıyor mu? Ve sil süpür yapma hakkı var mıdır? (Türk Telekom'un altyapısında olduğunu biliyorum) Genişletmek için tıkla... Sil süpür yapma hakkı var uygulaması Türk Telekom'un uygulamasının tasarımı ile tamamen aynı. Tek farkı renginin kırmızı olması .
4 408091 Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.736 Çözümler 12 7 Mayıs 2022 #8 AltairRR dedi: Hocam şu an bende silsüpür yok neden acaba? Genişletmek için tıkla... Bu haftalık hakkınızı kullandığınız için olabilir. Artı 0 Eksi
AltairRR dedi: Hocam şu an bende silsüpür yok neden acaba? Genişletmek için tıkla... Bu haftalık hakkınızı kullandığınız için olabilir.
K Kralmelo Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.873 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #9 AltairRR dedi: Hocam şu an bende sil süpür yok neden acaba? Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Eğer indirip daha önce yaptıysanız bir hafta beklemeniz lazım. Artı 0 Eksi
AltairRR dedi: Hocam şu an bende sil süpür yok neden acaba? Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Eğer indirip daha önce yaptıysanız bir hafta beklemeniz lazım.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.780 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 7 Mayıs 2022 #10 Hakikaten bende de yok sil süpür. Bimcell'in uygulamasını kullanıyorum. Artı 0 Eksi