5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 7 Mayıs 2022 #1 BİMCELL'de VoLTE çalışıyor mu? Ve sil süpür yapma hakkı var mıdır? (Türk Telekom'un altyapısında olduğunu biliyorum)
BİMCELL'de VoLTE çalışıyor mu? Ve sil süpür yapma hakkı var mıdır? (Türk Telekom'un altyapısında olduğunu biliyorum)
EmreTarhan Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 414 Çözümler 11 Yer Ankara Yenimahalle Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2022 #61 EmreCanTuna dedi: BİMCELL öncesi TT kullanıyordum. Şu an diğer operatörlerde fiyatlar ne durumda bilmiyorum. Yakın zamanda BİMCELL'i bırakacağım orası kesin. Genişletmek için tıkla... İkisini de kullanma deneyimi edinmişsiniz. BİMCELL de Türk Telekom ile benzer çekim gücünde miydi? Artı 0 Eksi
EmreCanTuna dedi: BİMCELL öncesi TT kullanıyordum. Şu an diğer operatörlerde fiyatlar ne durumda bilmiyorum. Yakın zamanda BİMCELL'i bırakacağım orası kesin. Genişletmek için tıkla... İkisini de kullanma deneyimi edinmişsiniz. BİMCELL de Türk Telekom ile benzer çekim gücünde miydi?
EmreCanTuna Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 1.400 Makaleler 32 Çözümler 7 Yer Çorlu/Tekirdağ 8 Ağustos 2022 #62 EmreTarhan dedi: İkisini de kullanma deneyimi edinmişsiniz. BİMCELL de Türk Telekom ile benzer çekim gücünde miydi? Genişletmek için tıkla... Evet, benzer. Hatta daha sonra Vestelcell'i de deneyimledim. Üçü de aynı çalışıyor. Artı 0 Eksi
EmreTarhan dedi: İkisini de kullanma deneyimi edinmişsiniz. BİMCELL de Türk Telekom ile benzer çekim gücünde miydi? Genişletmek için tıkla... Evet, benzer. Hatta daha sonra Vestelcell'i de deneyimledim. Üçü de aynı çalışıyor.
EmreTarhan Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 414 Çözümler 11 Yer Ankara Yenimahalle Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2022 #63 EmreCanTuna dedi: Evet, benzer. Hatta daha sonra Vestelcell'i de deneyimledim. Üçü de aynı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... İnternet hızı da benzer ise BİMCELL'e geçmeyi düşünebilirim. Çevremde Türk Telekom bazen Turkcell'den bile hızlı oluyor. Artı 0 Eksi
EmreCanTuna dedi: Evet, benzer. Hatta daha sonra Vestelcell'i de deneyimledim. Üçü de aynı çalışıyor. Genişletmek için tıkla... İnternet hızı da benzer ise BİMCELL'e geçmeyi düşünebilirim. Çevremde Türk Telekom bazen Turkcell'den bile hızlı oluyor.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #64 EmreTarhan dedi: İkisini de kullanma deneyimi edinmişsiniz. BİMCELL de Türk Telekom ile benzer çekim gücünde miydi? Genişletmek için tıkla... Zaten bimcell Türk Telekom'un internettini kullanıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
EmreTarhan dedi: İkisini de kullanma deneyimi edinmişsiniz. BİMCELL de Türk Telekom ile benzer çekim gücünde miydi? Genişletmek için tıkla... Zaten bimcell Türk Telekom'un internettini kullanıyor diye biliyorum.
EmreTarhan Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 414 Çözümler 11 Yer Ankara Yenimahalle Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2022 #65 EMİR37 dedi: Zaten BİMCELL Türk Telekom'un internettini kullanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum. Merak ettiğim konu altyapısından kısıp kısmaması. Artı 0 Eksi
EMİR37 dedi: Zaten BİMCELL Türk Telekom'un internettini kullanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet biliyorum. Merak ettiğim konu altyapısından kısıp kısmaması.
K Kralmelo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.880 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #66 EMİR37 dedi: Zaten BİMCELL Türk Telekom'un internettini kullanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet direkt olarak Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor hatta önceki cihazımda operatörü Türk Telekom olarak gösteriyordu. Artı 0 Eksi
EMİR37 dedi: Zaten BİMCELL Türk Telekom'un internettini kullanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet direkt olarak Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor hatta önceki cihazımda operatörü Türk Telekom olarak gösteriyordu.
EmreCanTuna Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Şubat 2014 Mesajlar 1.400 Makaleler 32 Çözümler 7 Yer Çorlu/Tekirdağ 8 Ağustos 2022 #67 EmreTarhan dedi: Evet biliyorum. Merak ettiğim konu altyapısından kısıp kısmaması. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kısma yok veya ben gözlemleyemedim. Artı 0 Eksi
EmreTarhan dedi: Evet biliyorum. Merak ettiğim konu altyapısından kısıp kısmaması. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kısma yok veya ben gözlemleyemedim.