BİMCELL'den başka sağlayıcıya geçme

• Konuyu başlatan esq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 382

esq

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. BİMCELL'den hattımı Türk Telekom'ya da Turkcell'e taşımak istiyorum sizin öneriniz nedir? Fiyatlara baktığımda Turkcell GNÇ 50GB 550TL.
Türk Telekom 50GB+ sınırsız sosyal medya 630TL.
Hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. BİMCELL'den hattımı Türk Telekom'ya da Turkcell'e taşımak istiyorum sizin öneriniz nedir? Fiyatlara baktığımda Turkcell GNÇ 50GB 550TL.
Hangisini önerirsiniz?
Turk Telekomda 30GB + Sınırsız sosyal medya varsa onu seç. Internet kullanımının %80'i sosyal medya zaten.

Bimcell’de aldığın kalitenin bir tık üstünü Türk Telekomda alırsın. Turkcell için ise mesela ben 40GB normal + 40GB Sosyal medya paketine 900 TL ödüyorum. Ben yurtta kaldığım için geceleri yoğunlukta Türk Telekom çöküyor dolayısıyla değişmiyorum ama normal kullanici olsam Turkcell aradaki fiyat farkına değmez.

Türk Telekom'da 30GB + Sınırsız sosyal medya varsa onu seç. Internet kullanımının %80'i sosyal medya zaten.

BİMCELL'de aldığın kalitenin bir tık üstünü Türk Telekom'da alırsın. Turkcell için ise mesela ben 40GB normal + 40GB Sosyal medya paketine 900 TL ödüyorum. Ben yurtta kaldığım için geceleri yoğunlukta Türk Telekom çöküyor dolayısıyla değişmiyorum ama normal kullanici olsam Turkcell aradaki fiyat farkına değmez.

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.

Hangisini önerirsiniz?
Merhaba.

Bimcell'den memnun değil misiniz, neden başka operatöre geçmek istiyorsunuz?

Bimcell TurkTelekom altyapısı kullanıyor. Çekim gücü kapsama alanı, internet hızı değerleri aynı. Turkcelle geçişte olumlu ya da olumsuz fark yaşarsınız ancak Turktelekoma geçişte sadece paket değiştirmiş olursunuz.

Merhaba.

BİMCELL'den memnun değil misiniz, neden başka operatöre geçmek istiyorsunuz?

Asıl sebebi maksimum paket 25GB veriyor ve bu yetmiyor. Yoksa Bimcell'i herkese tavsiye ederim.

BİMCELL Türk Telekom altyapısı kullanıyor. Çekim gücü kapsama alanı, internet hızı değerleri aynı. Turkcell'e geçişte olumlu ya da olumsuz fark yaşarsınız ancak Türk Telekom'a geçişte sadece paket değiştirmiş olursunuz.

40GB paketine geçtim. Sebebini yukarıda yazdım.

Bimcell’de aldığın kalitenin bir tık üstünü Türk Telekomda alırsın. Turkcell için ise mesela ben 40GB normal + 40GB Sosyal medya paketine 900 TL ödüyorum. Ben yurtta kaldığım için geceleri yoğunlukta Türk Telekom çöküyor dolayısıyla değişmiyorum ama normal kullanici olsam Turkcell aradaki fiyat farkına değmez.
Hocam Allah aşkına BIMCell dediğimiz şey zaten Türk Telekom'un bir tarifesi. Türk Telekoma geçince nasıl bir tık daha üstünü alacak?

Hocam Allah aşkına BIMCell dediğimiz şey zaten Türk Telekom'un bir tarifesi. Türk Telekoma geçince nasıl bir tık daha üstünü alacak?
Turkcell’in NetGSM’e yaptığı gibi hem güç kısıtlamaları hem de müşteri desteği yoksunluğu yaşatılıyor. Her zaman altyapı sağlayıcısı kendi müşterilerine daha iyi hizmet sunar

Turkcell’in NetGSM’e yaptığı gibi hem güç kısıtlamaları hem de müşteri desteği yoksunluğu yaşatılıyor. Her zaman altyapı sağlayıcısı kendi müşterilerine daha iyi hizmet sunar
Müşteri desteği konusunu bilemem hocam ama Turkcell'in NetGSM'e yaptığı gibi olamaz çünkü NetGSM ayrı bir operatör firması olarak Turkcell'den baz istasyonu hizmeti alıyordu. BIMCell dediğimiz şey direkt tarife olarak geçiyor direkt Türk Telekom'dan Prime 25 GB tarifesi almak gibi yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı