40W destekli Huawei tablet için 66W SuperPower adaptör kullanmak sorun yaratır mı?

mrkarakas

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Tabletim için şarj adaptörü almak istiyorum. Huawei internet sitesinde ürünümün 40W hızlı şarjı desteklediği yazıyor. Bunun için de Huawei 66W SuperPower olan şarj adaptörünün isteğimi karşılayacağını düşündüm. Site üzerinden müşteri temsilcisine doğrulatmak için sorduğumda bana cihazımın 22.5W olanı desteklediğini, 40W değerinin cihazımda ileride bir sorun çıkaracağını belirtti.

66W olan adaptörü kullanan var mı? Varsa herhangi bir ısınma vb. bir sorun yaşıyor mu? Müşteri temsilcisinin dediği gibi bir sorun çıkartır mı?

66W SuperPower ürün linki:

telefon adaptörleri standart olarak 12v olduğu için wattın yüksek olması önemli değil cihaz desteklediği kadarını içine alır sorun yaratmaz. 12 volt 3 amper yani yani 36 watt yapar bu durumda sizi dediğiniz bu 66w olan adaptör 12v 5,5 amper dir. Müşteri temsilcisi ezberden size cevap vermiş cihaza zarar vermesi için kullandığınız adaptörün 24v olması gerekiyor. Bu durumda cihaza zarar verir. Özet olarak telefon tablet gibi cihazların adaptörleri standart olarak 12v üretilmektedir. Laptop gibi yüksek enerjiye ihtiyacı olan cihazlar 24v üretilmektedir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
h
Merhaba,
Tabletim için şarj adaptörü almak istiyorum. Huawei internet sitesinde ürünümün 40W hızlı şarjı desteklediği yazıyor. Bunun için de Huawei 66W SuperPower olan şarj adaptörünün isteğimi karşılayacağını düşündüm. Site üzerinden müşteri temsilcisine doğrulatmak için sorduğumda bana cihazımın 22.5W olanı desteklediğini, 40W değerinin cihazımda ileride bir sorun çıkaracağını belirtti.

66W olan adaptörü kullanan var mı? Varsa herhangi bir ısınma vb. bir sorun yaşıyor mu? Müşteri temsilcisinin dediği gibi bir sorun çıkartır mı?

66W SuperPower ürün linki:
Herhangi bir problem olmaz ben honor tabletimi 90W şarja takıyorum hiçbir durum olmaz ama huaweilerde hizli sarj istiyorsan mecburen markanin urununden almak zorundasin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı