BİMCELL'e geçilir mi?

DarkSilvr

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Şu an Turkcell'in 20 GB'lık bir paketini kullanıyorum ve 1 aya süresi bitecek. Turkcell'in diğer paketlerine baktım ama benim için pahalı geldi. O yüzden BİMCELL'e geçme kararı aldım. Sizce BİMCELL nasıldır? Eğer kullanan varsa değerlendirmelerinizi bekliyorum.

İyi günler arkadaşlar. Şu an Turkcell'in 20 GB'lık bir paketini kullanıyorum ve 1 aya süresi bitecek. Turkcell'in diğer paketlerine baktım ama benim için pahalı geldi. O yüzden BİMCELL'e geçme kararı aldım. Sizce BİMCELL nasıldır? Eğer kullanan varsa değerlendirmelerinizi bekliyorum.

Marketten SIM kart alıyosun sence mantıklı mı?

Değmez, uygulama falan çöküyor uğraşıyorsun zamanında bayağı uğraştım paket bile yükleyemiyordum kasada hata veriyordu sebebini sordum onlarda bilmiyordu. Vodafone geçtim sonrasında.

Bimcell, eskisi kadar iyi değil. Uygun fiyatları nedeniyle tercih ediyordum, ancak haliyle zamanla tüm paketlere zam geldi. Çekim gücü açısından Türk Telekom ile birebir aynı; zaten aynı altyapıyı kullanıyorlar. Ancak Bimcell'in sorunları bir türlü bitmiyor. Eğer ikinci hat olarak kullanacaksanız tercih edilebilir, fakat ana hat olarak düşünüyorsanız Türk Telekom’a geçmek daha mantıklı olur.

4 senedir kullanıyorum, memnunum. İlk dönemlerde uygun fiyatlı olduğu için almıştım. Şu anki fiyatları uygun değil ama diğer operatörler ile kıyaslarsak tercih edilebilir duruyor halen. Çekim gücü TT ile aynı, yukarıda da belirtilmiş. Çekim gücü konusunda KYK yurdundan ve hatırlamadığım bir iki konumda sorun yaşamıştım ama genel olarak o konuda da memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı