Bimde 34 TL'ye satılan langırt

Dostlar langırta internet üzerindeki reklamlardan ulaştım. Kesin bizim mahalledeki bimde yoktur diğerek yola çıktım fakat 4-5 tane langırtı üst üste görünce rahatladım. Rahatımı bozan şeylerden birisi langırt oldu. Benim aldığımızdaki oyunculardan birisi üretim hatalıydı yani alırken mutlaka dikkat edinki boş yere 10 dakikanız gitmesin. Ürüne geçecek olursak mini bir boya sahip. Cetvelle enini ve boyunu hesaplamaya çalıştım sonuçlar ise şöyle 38x25 olarak çıktı. Kutu içeriği olarak langırt, kontrol ettiğimiz oyuncular, toplar ve kurulumu sağladığımız plastikler çıkıyor. Oyunu çok kasacak şekilde değil de arkadaşlarıyla/ailesiyle arada sırada zevkli vakit geçirmek isteyenler kesinlikle alabilir. Malzeme kalitesi eh işte diyelim fiyata yansımış zaten. Malzeme kalitesi ilk başta "buna nasıl alışabilirim" dedirtse de bir süre sonra alışıyorsunuz mouse gibi düşünün. Kurulumu biraz zor geldi açıkcası babama anca kurdurdum.
Hayatımda ilk defa inceleme yaptığım için pek detay veremedim. Merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz elimden geldiğince cevaplarım.
Şimdi puanlama yapacağım.(Bana göre.)
Oyunun eğlencesi 75/100.
Malzeme kalitesi 65/100.
Kurulum 60/100.
Fiyat 85/100.
Genel puan 80/100.
Ürün şimdilik yanımda olmadığı için resim koymadım fakat Google'de şu resime ulaştım.
IMG_20200314_164422.jpg

@277662 dostum kullanıcı adını "193 kişi" diye değiştirirsen daha iyi olur. Böylelikle bir yorumu sadece sen beğendiğinde "ve 193 Kişi" yerine "193 kişi", birisiyle beraber beğendiğinde de "X ve ve 193 Kişi" yerine "X ve 193 kişi" yazar, daha doğru olur.
Eki Görüntüle 513918
Evet farkındayım hocam fakat 1 ayda bir değiştirebiliyorum. Yani 2 hafta falan beklemem lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı