Hocam kolay bir iş tek dikkat isteyen yer kasa. Ben manav iadesi dışında her şeyi öğrenmiştim. Zaten mağaza müdür ya da yardımcısına rica edersen su, ekmek, poşet, sebze meyve kodlarının yazılı olduğu bir kağıdı verirler sana. Büyük bir ihtimalle kasalardan birinde o kodların yazılı olduğu kağıt bulunur. Zaten en önemlililerini zekiysen aklın açıksa 1 haftada kaparsın. Benim kullandığım ilaçlar yüzünden ezberlemem uzun sürmüştü. Sana ilk gün ön yüzü gösterirler oda bir şey değil reyonlardaki malları boşluk varsa dolduruyosun ileri doğru ön yüz bu. İlk günlerde manav ürünlerini yaptırırlar, mob(yer silme) yaptırırlar, kasada bilen biri yanında durur sana gösterirler. Belki cam kapaklı derin dondurucuların camını sildirirler giriş çıkış kapılarını sildirirler böyle yani. Ben şanslıydım biraz hem evime yakın hem müdürüm iyi bir adamdı hatta kknuşurken konu müziğe geldi ve aynı müzik türünden rocktan hoşlandığımız çıktı ortaya. Ben arkam yemedi çalışmaya ondan bıraktım. Ailemde biraz rahat davranıyorlar ondan sorun olmadı. Endişelinecek bir şey yok. Mağaza personelinden kimse harikalar beklemez biraz da şanslıysan iyi huylu insanlarla çalışırsan asla bırakma derim maaşı bayağı iyi çünkü.
Bu arada kasa ekranında ezberlenmesi gerekenlerden bazıları örneğin ekmek ekrandan seçebiliyorsun kodunu girmene gerek kalmıyor. Ama hepsinde bu imkan yok.