BİM'de çalışmaya devam etmeli mi?

Benim çalıştığım yerde kasa dokunmatik. Kasa kolayda para hesabını hala tam kavrayamadım. 1 ay olacak kasaya geçeli hala kavrayamadım.

Hocam size bir şey soracağım BİM'den elektrikli bisiklet alacağım ama diğer ay alacağım ve bisiklet 3 haftaya yakındır durior satılmayan ürünler ne kadar durior BİM'de bir fikriniz var mı?

Hocam BİM'in verdiği maaş ne kadar? Ve bu arada işten çıkma sebebiniz nedir?

Çıkma sebebim tamamen amatörlük. Kasada durmak zor geldi. Mağazada temizlik yapmaktan bıktım. Ama çalışma şartları iyiydi. Günde 3 mola hakkı var. Yoğun günlerde 2'ye düştüğüde oluyor. Devam edebilirdim ama yemedi. Maaşta şubat ayında 24000'di. Bu zamana kadar zam gelmiş olabilir.

Çıkma sebebim tamamen amatörlük. Kasada durmak zor geldi. Mağazada temizlik yapmaktan bıktım. Ama çalışma şartları iyiydi. Günde 3 mola hakkı var. Yoğun günlerde 2'ye düştüğüde oluyor. Devam edebilirdim ama yemedi. Maaşta şubat ayında 24000'di. Bu zamana kadar zam gelmiş olabilir.
Anladım. Yemek, yol ücreti hepsi dahil 24 bin mi? Bir de çok mesaiye kalıyor muydunuz günde tam olarak kaç saat çalışılıyor?

Anladım. Yemek, yol ücreti hepsi dahil 24 bin mi? Bir de çok mesaiye kalıyor muydunuz günde tam olarak kaç saat çalışılıyor?

Normalde yemek parası dahil 24000. Bayramlarda 2-3 bin kadar yardım yapıyorlar. Yol ücreti vermiyorlar bildiğim kadarıyla.

Mağazada eleman eksikliği varsa haftada 2 gün kadar Full çekiliyor. Oda mağaza açılışından kapanışa kadar demek oluyor. Yeterli eleman varsa günde 8-9 saat çalışma süresi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı